El programa Socialité és l'últim reducte de La Fábrica de la Tele que segueix en peu. A les acaballes de Sálvame i Deluxe, el programa rosa dels migdies del cap de setmana a Telecinco malda per mantenir-se empescant-se exclusives a tort i a dret. Ho fan amb un perillós sistema: sobre impressionar el número de whatsapp del programa com una bústia d'escàndols protagonitzats per famosos. El telèfon dels delators. Qualsevol que vulgui parlar malament d'un VIP ho comunica al programa i el seu testimoni apareix en antena sense saber-se la identitat del delator. Li acaba de passar, un altre cop, a un crac del Barça, com abans a Piqué, Pedri o Gavi. És un jugador format a La Masia, que va jugar al primer equip amb Messi i ara milita a les files del Getafe: Munir El Haddadi.

Munir, que ja té 27 anys, fa temps que té de parella sentimental una famosa catalana, l'instagramer Andrea Dalmau, molt més jove que ell, 21 anys. I segons afirmen testimonis de les sortides nocturnes de Munir per Madrid, la noia porta banyes. El programa es dedica a fer allò tan lleig: un esquer sense revelar la identitat del futbolista infidel. I al llarg del programa van parlant de la infidelitat emetent imatges de molts futbolistes feliçment casats, com Robert Lewandowsky, Álvaro Morata o el mateix Pablo Simeone. Al final revelen que és Munir: "El programa ha descubierto que el conocido jugador habría sido desleal en su relación. Munir está subiendo muchas fotos a su Instagram con su pareja debido a que se ha hecho eco de la información que iba a hacer saltar las alarmas sobre su deslealtad". Telecinco ha parlat amb un testimoni que afirma haver vist el futbolista, Munir, en actitud molt afectuosa amb una noia que no és la seva parella: ‘’He visto a Munir, el futbolista del Getafe, besándose con una chica que no es Andrea Dalmau. Lo que más me sorprendía es que no se escondían para nada como si él estuviera soltero. Estaban en un reservado solo para futbolistas, pero mucha gente podía verlos y se liaron igualmente".

Munir i Socialité, Telecinco
Munir i Socialité, Telecinco

El programa dona el nom i l'edat de la tercera persona en la relació de Munir i Andrea Dalmau: Irene, periodista de 25 anys: ‘’Munir y esta chica se tiraron toda la noche juntos. Al principio estaban más tímidos, pero cuando pasaban las horas, la cosa se iba calentando… No se cortaban nada, se abrazaban y se besaban delante de todo el mundo. La discoteca ya tenía que cerrar porque eran las seis de la mañana. Entonces vi cómo Munir cogía de la mano a la chica y salían juntos de allí, se fueron los dos en el coche del futbolista".  La notícia agafa a Munir i Andrea de vacances a Grècia, penjant imatges idíl·liques a Instagram. Telecinco els ha aixafat la postal des de Santorini i Munir ha hagut de publicar un desmentit entre fotos de piscines infinites i bikinis diminuts:

Desmentit de Munir a Instagram
Desmentit de Munir a Instagram
Munir i Andrea a Grècia IG
Munir i Andrea a Grècia IG

Munir: "Qué se gana haciendo daño a los demás. Y más cuando es mentira". Què es guanya: minuts preuats de TV i pujar uns punts de share.I si no és veritat, Telecinco sempre podran dir que ells s'han limitat a donar veu a una testimoni anònima. Entre el xafardeig, la frivolitat de molts futbolistes, la dura vida deser  WAG i les enveges a les discoteques.