Quan Tito Floren vol alguna cosa, Tito Floren l'aconsegueix. El president del Reial Madrid, amb el seu habitual estil, va deixar caure, com qui no vol la cosa, que una cadena de televisió, en aquest cap Movistar+, no el tractava suficientment bé. Vaja, que no li feia prou la rosca: "Movistar no nos trata bien. En España hay más madridistas que de otro equipo y deben de dar respuesta a los intereses de sus abonados", deia, sense cap tipus de vergonya. I pel que es pot constatar els darrers dies, la queixa ha sorgit efecte. Només cal veure, sentir i patir com han estat les dues darreres retransmissions de partits on jugava el Reial Madrid de Florentino Pérez. Dissabte, esperpent en el Vilarreal-Reial Madrid, analitzant un suposat cop de colze d'un jugador groguet. Intervé el conseller delegat del Vilarreal, Fernando Roig Negueroles, durant el descans del partit. I el bolet que li deixa caure a la periodista encara ressona: "Ya lo rotuláis vosotros: 'Codazo'. Yo no he visto codazo por ningún lado. Si la propia televisión que tiene que ser neutral habla de codazo cuando no existe ningún codazo, pues nada, ya lo que digáis vosotros". Pam. En tota la boca.

Tres dies després, partit del conjunt blanc, ara a la Champions. Anada dels vuitens de final de la Champions League contra el PSG de Messi, Neymar, Mbappé, Ramos i companyia, al Parc dels Prínceps de Paris. Un partit on semblava que en lloc dels narradors habituals de Movistar+, hi hagués el mateix Florentino Pérez amb un micro a peu de gespa, com si fos un forofo més. L'espectacle que va donar Carlos Martínez, desfent-se en elogis per la manera com el Madrid reiresistia (resistia!) contra els francesos, va ser d'un llepa que feia vergonya aliena. Ni un mínim d'objectivitat reconeixent que va ser un bany en tota regla, que el Madrid va ser una joguina en mans dels jugadors del PSG o que per moments van ser ballats i humiliats, fent-los quedar com un equip petit que l'únic que feia era treure aigua de la barca que s'enfonsava.

Courtois Marcelo Carvajal Reial Madrid trist PSG Champions EFE

Els jugadors del Reial Madrid, sotmesos al PSG, van fer un partit ridícul / Efe

Els espectadors, farts d'haver d'escoltar una retransmissió que s'adequava poc al que estava passant:

Ja ho va avisar dijous passat al programa Rondeando d'Albert Lesán, a 8TV, un dels col·laboradors habituals, el gran Quique Guasch: "Laporta té dos problemes que ha de resoldre: els àrbitres i els comentaristes de Movistar". I probablement no li falti raó. Sobre un altre dels comentaristes, un Maldini que va dubtar quan tothom tenia clar què havia passat, amb un equip sense xutar entre els tres pals i un altre que va xutar més de 20 vegades, el mateix Lesán al·lucina:

Aquest cap de setmana, nou partit del Madrid retransmès per Movistar+. Al Bernabéu, contra l'Alabès... Si vostès són seguidors del conjunt babazorro, millor que comprin provisions de taps per les oïdes o baixin el volum de la tele.