Adam Sandler i Jennifer Aniston, dos noms que han il·luminat la gran pantalla amb el seu talent i carisma, han aconseguit forjar una amistat que transcendeix els llums de Hollywood. Les seves col·laboracions en pel·lícules com "Una esposa de mentira" i "Misterio a bordo" han deixat empremta en la indústria de l'entreteniment. Però més enllà de l'actuació, hi ha un gest commovedor que revela la profunditat de la seva amistat.

En un acte que n'ha commogut molts, s'ha revelat que Adam Sandler i la seva esposa Jackie Sandler tenen una tradició anual amb Jennifer Aniston. Cada Dia de la Mare, una data que adquireix una dimensió especial per a l'actriu, Jennifer rep un bonic regal: un ram de flors. Una font va revelar en una conversa amb 'The Wall Street Journal' el següent: "Aniston, que no té fills i ha parlat obertament sobre les seves lluites amb el tractament de fertilitat, diu que Sandler i la seva esposa li envien flors cada Dia de la Mare". Aquest dolç gest mostra l'empatia i el suport dels Sandler cap a Aniston en un moment en què la maternitat ha estat una muntanya russa emocional per a ella.

Els desafiaments de la maternitat

Jennifer Aniston ha estat franca sobre les seves dificultats per concebre en parlar públicament sobre les seves lluites amb els tractaments de fertilitat, un tema que toca fibres molt sensibles en la seva vida. En una entrevista per a la revista Allure el 2022, Jennifer Aniston va parlar obertament sobre el seu desig de ser mare i va compartir la seva experiència en enfrontar tractaments que no van brindar els resultats esperats, una lluita que va mantenir en privat mentre les especulacions i els judicis de l'opinió pública creixien al seu voltant. "Ho estava intentant. Però va ser un camí molt complicat per a mi. Tots aquells anys d'especulacions... La vaig passar molt malament. Mentre deien aquestes coses estava fent tractaments, vaig intentar la fertilització in vitro, prenia tes xinesos, el que fosr que m'ajudés a quedar embarassada. Hauria donat tot si en aquell temps algú m'hagués suggerit que congelés òvuls. Simplement, no ho vaig pensar", va revelar.

Així mateix, l'actriu de 'Friends' va compartir que un dels aspectes més dolorosos per a ella va ser la proliferació d'especulacions entorn de la seva separació de Brad Pitt, amb qui va compartir un matrimoni entre 2000 i 2005. Els rumors afirmaven que ella prioritzava la seva carrera per sobre dels desitjos de paternitat d'ell. "Eren totes mentides. Aquesta narrativa que em pintava com una egoista a qui només li importava la seva carrera... Déu no permeti que una dona d'èxit no vulgui tenir fills. Tots deien que la raó per la qual em va deixar el meu marit i per la que el nostre matrimoni es va acabar era que jo m'havia negat a donar-li un fill", va recordar.

Un vincle que perdura en el temps

L'amistat entre Adam Sandler i Jennifer Aniston s'ha demostrat en diverses ocasions. Des de compartir la pantalla fins a assistir a esdeveniments importants en la vida de l'altre, el seu vincle és palpable. Quan Aniston va rebre la seva estrella al Passeig de la Fama de Hollywood, Sandler va ser l'encarregat de pronunciar un emotiu discurs, mostrant el seu afecte i admiració. Per un altre costat, ella ha fet gala de la seva amistat en diverses ocasions. En la seva intervenció durant la cerimònia dels premis SAG Awards el 2020, no va dubtar a dedicar-li sentides paraules.