Mentre Kiko Rivera, Antonio Tejado, Ylenia o María Jesús Ruiz són dins la casa de Gran Hermano Dúo, llençant-se els plats pel cap, fent els seus tiki-tiki, fent edredoning, discutint per a qui li toca rentar els plats i en definitiva, perdent el temps, fora de les quatre parets de Guadalix de la Sierra el món Gran Hermano s'ha llevat aquest dissabte amb consternació. Perquè una de les concursants més recordades de les anteriors edicions, l'argentina Natacha Jaitt, ha aparegut morta en estranyes circumstàncies.

natacha gh

Telecinco

La model i actriu va quedar en tercera posició l'any 2006 en la sisena edició del reality. Especialment sonades eren les discussions que tenia amb d'altres concursants, i no es callava quan havia de dir el que pensava, fent gala del seu fort caràcter.

A Jaitt, de 42 anys, l'han trobat estirada sense vida en un llit d'un local de la localitat argentina de Benavídez i hores d'ara li estan practicant l'autòpsia per esbrinar les causes de la seva mort. Una trucada al servei d'urgències a la matinada va alertar de la presència d'una noia que havia perdut el coneixement i que no l'havien pogut reanimar. Quant els serveis mèdics han arribat al lloc, no han pogut fer res per ella. L'actriu i model havia anat al local amb un amic per parlar amb el propietari i concertar futures col·laboracions professionals. El cos de Jaitt no presentava senyals de violència i segons els metges, "habiendo sido su muerte un posible accidente cerebro vascular producido por la ingesta de alcohol y cocaína", afegint que s'havien trobat mostres d'aquesta droga al nas de la víctima.

natacha gh3

@natjaitt

La vida de Jaitt els darrers anys, després del seu pas per la casa de GH havia patit diferents sotracs professionals i personals. Els més greus, quan l'any passat va tornar a estar molt exposada mediàticament en denunciar en un programa de televisió a diferents periodistes i reconeguts polítics de ser abusadors de menors. En mig de l'escàndol que es va generar, va escriure al seu compte de Twitter que "No me voy a suicidar, no me voy a pasar de merca (cocaïna) i ofegar en una banyera, no em pegaré un tret , així que si això passa... No, no vaig ser. Guardeu el tuit".

Jaitt, que en alguna de les seves visites al Sálvame post pas pel concurs, va deixar caure que havia tingut un affaire amb Alessandro Lequio, també va ser notícia fa un mes en denunciar que l'havien violat en un barri de Buenos Aires.