El presentador català Vador Lladó, que va fer aixecar Catalunya durant 22 anys fent programes-despertador, i que després, quan ha anat fent programes a la tele, sempre s'ha mostrat amb un somriure d'orella a orella, acaba d'obrir el seu cor i els seus sentiments i ha emocionat absolutament tothom que el coneix i el segueix.

vador llado

@vador_llado

Perquè el periodista de Mataró està vivint el moment més trist de la seva vida. La seva mare acaba de morir, víctima d'un càncer. Ell mateix escrivia a les xarxes socials un sentidíssim homenatge, unes paraules d'agraïment a algú que ha marxat massa aviat:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adéu mare, gràcies per una vida entregada als teus, gràcies per la teva generositat, el teu carinyu, gràcies per ser-hi sempre quan t'he necessitat. La vida serà molt més difícil sense tu, però el teu llegat perdurarà en totes les noves generacions d'aquesta família. Aquest final ens ha colpejat molt fort a tots, massa fort, hem perdut la lluita contra el càncer en poc temps però ens has demostrat una valentia i perseverança exemplar lluitant dia a dia per plantar-li cara a l'enfermetat i malgrat el trist desenllaç segueixes i seguiràs molt viva als nostres cors. Ens has donat a tots una lliçó de vida mare, allà on vagis guarda'm un lloc. Un petó molt sentit del pare, els fills i els nets que es queden sense la seva “Tote” estimada. Has estat una persona fantàstica ens sentim molt afortunats de venir d'on venim i dels valors que ens has ensenyat carinyu. No et tocava marxar mare, et trobarem a faltar cada dia de les nostres vides. T'estimo molt mami.

A post shared by Vador Lladó (@vador_llado) on

Un text sincer, cru i dolorós, on exposa la lluita contra la malaltia que s'ha endut la mare. Però també, una lliçó commovedora de vida i d'amor. Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat