La mort d'una televisiva dels anys 90 ha deixat commoguts molts espectadors. Alba Greco, model, actriu i televisiva en nombrosos programes i sèries, moria el passat 6 d'abril segons ho comunicava l'escola d'interpretació on va fer els seus estudis:

Encara es desconeixen les causes i si ha tingut alguna cosa a veure amb el coronavirus, però la mort d'aquesta televisiva dels anys 90 ha estat un cop dur. Greco va començar a fer carrera com a hostessa en programes com Telecupón i La ruleta de la fortuna. Després vindrien papers com a actriu, alguns més reeixits que d'altres, com quan va fer de filla de Concha Velasco a Mamá quiere ser artista, a banda d'algunes aparicions esporàdiques en sèries d'enorme èxit d'aquella època, com CompañerosColegio Mayor , Periodistas, La huella del crimen o Robles, investigador.

alba greco2

alba greco3

alba greco concha velasco

Després vindria la seva participació en el programa Confianza ciega, la versió anys 90 de La isla de las tentaciones, on feia d'una de les seductores dels nòvios de Carolina o Nube.

confianza ciega

Antena 3

També va fer-se coneguda en la premsa rosa per les seves relacions de parella amb l'empresari Gigi Sarasola o amb Javier Tudela, ex de Makoke. Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat