Una paraula ha estat el motiu que ha causat una gran guerra entre la cantant catalana nascuda a Figueres, Mónica Naranjo, i la cadena de la televisió pública, La 2. Un adjectiu de nou lletres que no ha fet gens de gràcia a l'artista, qui no ha dubtat en mostrar el seu descontentament a través de les xarxes. Ho ha fet amb un missatge que no ha passat desapercebut per a ningú i on ha demostrat el seu veritable caràcter. Per això l'anomenen 'La lleona'. Polèmica servida. Què ha passat?

Monica Naranjo La illa de les temptacions GTRES

Mónica Naranjo, GTRES

Ens remuntem a la nit del dimarts 16 de febrer. El programa Cachitos de hierro y cromo, de La 2, dedica el seu espai a recordar les grans balades que han marcat el panorama de la música a Espanya. Unes cançons entre les quals inclouen el tema de Mónica Naranjo, Empiezo a recordar-te. Per a això recuperen una actuació de la catalana de l'any 1998 en el programa de Televisió Espanyola, Música Sí. Adjuntem el moment:

Una interpretació que des del programa Cachitos acompanyen amb el següent rètol: "Reciclada ara en presentadora de televisió, Mónica va fer de la seva potent veu una marca diferent". Unes paraules que lluny d'agradar a Naranjo van causar tot l'efecte contrari. La seva resposta, un dia més tard de l'emissió del programa, va ser aquesta:

Doncs Mónica, amb els anys, més enllà de provar sort en el món de la música, també s'ha atrevit amb la televisió, fent tant de jurat en concursos musicals, com presentant grans programes com La isla de las tentaciones. El que es coneix com una persona tot terreny, que s'atreveix amb tot. Mónica, no hi ha més imatges per a tu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat