El programa Preguntes freqüents ha anat incorporant cares femenines fins el punt de fer habitual tenir-hi només quatre tertulianes. Dels inicis amb un presentador (Ustrell) un director (Tian Riba) i un subdirector,  s'han invertit els termes: presentadora Cris Puig, director Pere Mas i subdirectora Mònica Hernàndez. Aquesta periodista tarragonina de 45 anys i amb dues filles acaba de denunciar un doble atac masclista del que ha estat víctima en una setmana.

TUIT

monica hernandez 01

Mònica Hernàndez, Xarxa TV locals

La Mònica Hernàndez, ex redactora d’informatius i presentadora de diferents programes amb mirada feminista a la Xarxa de TV Locals ha explotat: "Dijous passat al tren un tio es va fer una palla davant meu. Avui he sortit a córrer per camins, una furgoneta s’ha aturat, ha baixat un home que m'ha increpat i m’ha seguit uns metres. Quina impotència. Prou. No vull ser valenta, vull sortir tranquil·la de dia i de nit". En quatre dies dos episodis agressius de masclisme: un depravat masturbant-se al vagó del tren davant seu i més perillós un dilluns al matí, corrent per la muntanya, i un home la segueix. Prou.

TUIT 2

faqs tv3

FAQS, TV3

El tuit s'ha fet viral amb mostres de fàstic, de suport i d'ira contra certs homes. Molt valenta la denúncia. Ni masclismes, ni micro-maclismes ni tarats. Fora.