Dani Martín, un dels cantants espanyols més importants de les darreres dues dècades, ha tornat a pujar damunt l'escenari del Festival de Cap Roig. El cantant madrileny ha posat dempeus tot el públic a Calella de Palafrugell, que feia molts i molts dies que havia esgotat les entrades. Sempre és un espectacle veure en acció l'exlíder d'El Canto del Loco, i aquesta vegada no ha estat una excepció. Públic entregat a Martín, que, evidentment, ha combinat els seus temes en solitari amb els grans èxits de la seva mítica banda. L'artista, emocionat, només tenia paraules d'agraïment cap al públic assistent: "Quiero agradecer a toda la gente que vino y hacer que fuera un bolo tan bonito. La verdad es que el lugar es precioso, siempre lo pasamos bien".

El concert ha format part de la seva gira Qué caro es el tiempo i el tret de sortida ha estat amb el tema La suerte de mi vida, cançó del grup de l'any 2009, ara revisada dins del seu àlbum No, no vuelve, publicat fa uns mesos. I justament aquell any, aquell 2009 inoblidable, va ser el millor any de la història del Barça. Els sis títols aconseguits pel Barça dels Guardiola, Messi, Xavi, Iniesta i companyia, sota la presidència de Joan Laporta en el seu primer mandat al club blaugrana. Un Laporta que justament, ha estat un dels assistents d'excepció al concert que ha donat aquesta passada nit Dani Martín. No era l'únic VIP, també hi ha anat el Jordi Basté, a qui el cantant ha volgut agrair la seva presència en una publicació a les seves xarxes socials. Un detall bonic amb un periodista amb qui sempre ha tingut molt bona sintonia quan l'ha entrevistat.

dani martin baste
dani martin baste

La resposta del director i locutor del programa més escoltat de Catalunya, El món a RAC1, d'agraïment, modèstia i retorn dels elogis. I una curiositat: Basté, prop de l'escenari, ha anat gravant vídeos de diferents moments del concert, com el moment meravellós on el cantant madrileny ha començat a cantar, després amb l'ajuda del públic, i en catalàBaixant de la font del gat, una noia, una noia... Sensacional:

Basté també s'ha fet ressò de la presència de Joan Laporta a la platea, així com ho han fet d'altres persones. El periodista de La Sexta Josep Soldado ha gravat el moment genial en què Dani Martín, des de l'escenari, ha agraït la presència del president del Barça entre el públic. I allà, enmig del concert, entre cançó i cançó, li ha deixat anar una frase que ha fet bullir Cap Roig, que ha esclatat en aplaudiments dels culers. Martín, conegut aficionat de l'Atlètic de Madrid, rival acèrrim del Reial Madrid, com el Barça, no ha dubtar en fer una petició que ha sulfurat els merengues i ha despertat una ovació a Calella. Li diu a Laporta, referint-se a la Lliga: "este año, lo único que le pido, es que si no la gana usted, que la ganemos nosotros". Aplaudiments, i Dani Martín acabant-se de posar el públic a la butxaca quan deixa anar un "Visca el Barça!":

Visca el Barça. Visca Cap Roig. Visca Laporta. Visca Basté. I evidentment, Visca Dani Martín.