El passat 9 d'octubre un dels locutors més estimats de la ràdio catalana, Toni Clapés, va fer un anunci que va deixar en shock tots els oients i tots els que l'estimen: deixava Versió RAC1 durant uns dies. Va ser un missatge curt, concís, breu i traient ferro, com és ell: "Per motius personals, durant uns dies no seré al 'Versió RAC1'. Us deixo en molt bones mans, el meu gran equip!". Dies després aprofundia en els motius que el feien estar apartat dels micròfons: un tractament que ha de seguir per una malaltia, que seria llarg ("uns mesos") i que seguia els consells dels metges del Clínic, que li han demanat que no torni a la feina durant un temps indeterminat.
toni clapes tv3

TV3

Des d'aleshores el programa el presenta en Marc Serra i de moment serà així fins a nou avís. La darrera aparició de Clapés va ser després d'anar a veure l'espectacle que van muntar el Cirque du Soleil en honor a Messi. El periodista, gran fan de l'argentí, no s'ho va perdre i va publicar una foto on apareixia al més pur estil Peaky Blinders. Una imatge que va alegrar els seus seguidors, que ja tenen ganes de tornar-lo a sentir en antena.

Aquest dimarts, el radiofonista ha tornat a tenir motius per somriure. Perquè Toni Clapés ha fet anys, 52, i ha volgut agrair públicament les moltes mostres de suport i les felicitacions rebudes, alhora que tenia un record especial també per l'equip mèdic que l'està tractant: "Continuo lluitant amb la Doctora i infermeres del Clínic⁩ per reenganxar-me al grup de RAC1". La imatge que acompanya el text, una foto promocional de grup de la ràdio on és líder indiscutible cada tarda, i on se'l veu somrient amb la seva segona família, al costat de bons amics i companys d'emissora com Jordi Basté, els Òscars, Albert Om o Xavi Bundó:

Des d'En Blau ens sumem a les felicitacions i en l'esperança que es recuperi com més aviat millor. Segur que el desig que ha demanat en bufar les espelmes se li complirà.