Ens encanta Mireia Canalda. És una de les persones més telegèniques, simpàtiques i optimistes de la televisió. Talentosa en la seva feina, davant de càmeres i fora d'elles té sempre un magnètic i gegant somriure d'orella a orella que fa sentir sempre bé qui té al davant. Positiva com ella sola, el seu riure s'encomana i mai no la veurem amb cara de pocs amics o amoïnada, perquè és de les que prefereix viure i esprémer la vida al màxim i gaudir de les coses bones que li han tocat. Com la seva feina o la seva família, amb uns fills meravellosos als quals adora. D'aquí a un mes just la model catalana farà 40 anys, i a les portes de posar el 4 al davant, s'ha reinventat lluny de la fama. Viu a Ventalló a l'Alt Empordà organitzant retirs per practicar ioga. Va ser una de les cares més famoses de TV3, tertuliana estrella de programes com El club d'Albert Om, o Arucitys d'Alfons Arús, on no van comptar amb ella en fer el salt a La Sexta: "Lloré muchísimo, pues no me lo esperaba y menos así. Pero vaya, no me lo tomo como real, puedo dar el registro que me pida cada cliente o televisión. La TV es muy cambiante y a veces se necesita reciclar".

245501529 1010686063051721 4134846931614390955 n
Mireia Canalda / @mireiacanalda_
278151703 1405535236536652 5206254446077276988 n
Mireia Canalda / @mireiacanalda_
201249035 1164998023997304 990839898457622789 n
Mireia Canalda / @mireiacanalda_

Habitual de les xarxes socials, on manté una estreta relació amb els seus fans i seguidors, fa poc va gravar un missatge sorneguer, però rotund, sobre com de necessari és anar amb el cap ben alt: "¿Te atreves a comerte tus miedos? Me zampo mis miedos y me como el mundo", és el que pregonava en un vídeo sensacional, deixant clar que ella continua sent feliç i mirant a la vida cara a cara i sense pors del què diran o del com em veuen.

I en aquesta línia, Canalda ha tornat a fer una publicació deliciosa al seu compte d'Instagram. Un Stories reivindicatiu i preciós on deixa clar que a qui no li agradi, que no miri. El què? El cos d'una dona orgullosa de com és i com se sent. Prou d'estar pendents constantment dels maleïts cànons de bellesa que ens indiquen unes mides a seguir. Ella mateixa té clar que ja n'hi ha prou d'amagar-se o de no mostrar-se tal com raja perquè a qui sigui no li agradi. Doncs a aquests, que s'hi posin fulles. La Mireia fa un temps no hagués gravat el vídeo que ha fet. Ara sí. Ara no té res a amagar. Bravo per ella. Les imatges mostren la model fent una de les millors coses que es poden fer en aquest món: dutxar-se a l'aire lliure quan fa bon temps: "¿Es o no un placer ducharse fuera en verano?". I tant que ho és. "En los últimos 2 años he puesto 8 kilos. Hace un tiempo me escondería". Però ja no. Com ha de ser. "Aprendiendo a soltar esa ansiada y cansina perfección. ¡Perfectos somos todos!". I tant que sí. Té més raó que un sant. La perfecció es troba en sentir-se bé amb nosaltres mateixos, siguem com siguem. La perfecció no es troba en els ulls dels altres:

Vídeo meravellós. Enveja sana. Amb la calor que fot, tant de bo tinguéssim també nosaltres a mà una manguera. Després de les mostres rebudes a les xarxes socials, la Mireia ha volgut tenir unes paraules d'escalf i agraïment: "Me encanta cuando la sociedad es tan bonita. Cuando el mensaje es de amor, de ánimo, constructivo... Hay muchas personas bellas. Júntate con ellas y no con las feas de corazón".

mireia
mireia

Els que puguin, que s'envoltin de persones com la Mireia. Una persona bella, en tots els aspectes, especialment, de cor.