Fa una setmana, Piqué i Shakira es van veure les cares per última vegada, o això creïn. Els dos van acudir als jutjats de Barcelona per a firma la ratificació del conveni de separació. La colombiana va acudir en companyia del seu germà Tonino i la seva advocada. El català va quedar allà amb el seu. No es van dirigir la paraula, ni tan sols una mirada. Els dos se'n van anar per separat una vegada conclosa la seva tasca allà. Hores més tard es van retrobar en la funció de Nadal de Sasha. Tampoc no es van asseure junts.

Shakira està dolguda, el seu cor està trencat en mil trossos i assegura que no perdonarà mai Piqué, ni a curt ni llarg termini. No s'esperava aquesta traïció. Sabia perfectament que hi havia problemes en el seu matrimoni, però no s'esperava que en comptes de parlar les coses, el pare dels seus fills l'enganyaria amb una altra dona, ja que va conèixer Clara Chía molt abans de trencar amb l'artista. Per aquesta raó li està fent la vida impossible. Vol que pateixi el mateix que va patir ella quan va haver de renunciar a la seva carrera artística per amor. Ella no va voler ser una mare absent, ara ell tampoc no vol ser un pare absent. Per això, viatjarà 15 dies al mes per estar amb Milan i Sasha.

Milan i Sasha besen Shakira
Milan i Sasha besen Shakira

Milan i Sasha no van acceptar anar-se'n a Miami

La cantant no veu el dia en què per fi estigui instal·lada a la seva mansió de Miami. Aquest mes de desembre se l'està fent especialment difícil. Piqué li va demanar mitjançant els seus advocats que es quedés les festes nadalenques a Espanya per celebrar aquests dies amb la família paterna, i va accedir. A partir d'allà no perdona ni un sol dia. Shakira agafarà un avió privat sense retorn el cap de setmana del 7 i 8 de gener.

Sasha practicant surf
Sasha practicant surf

I què opinen Milan i Sasha de tot això? Ara mateix és exactament igual, són menors i estan obligats a fer el que vulgui la seva mare o el seu pare. En aquest cas, Shakira se'ls emportarà amb ella. Segons la colombiana només mira pel benestar dels menors, però aquesta és la seva felicitat o la d'ells? Segons persones properes al futbolista i a la cantant, la colombiana no ho ha tingut fàcil per emportar-se els petits. No només estan patint per la separació dels seus pares, sinó que no els va agradar la idea d'anar-se'n a milers de quilòmetres de la seva vida. Es veuen obligats a deixar la seva escola, a separar-se dels seus amics, dir adeu a la casa on van néixer i es van criar, el seu país, els seus costums, i especialment al seu pare, així com la família d'aquest.

Milan i Sasha estimen molt Shakira, però també Piqué. És el seu model a seguir. A més, adoren els seus avis paterns, amb els quals tenen una estreta relació. De fet, els pares de l'esportista també intentaran viatjar amb ell a Miami.