Emocions a flor de pell a Telecinco amb el retorn de Mila Ximénez. La col·laboradora de televisió va abandonar el seu lloc de feina a Sálvame el passat mes de juny, després d’anunciar públicament que té càncer de pulmó. Va iniciar aleshores un tractament de sis mesos amb quimioteràpia. Pocs dies més tard d’explicar que marxaria temporalment, va decidir fer una entrevista a Sábado Deluxe per parlar de la malaltia i del procés mèdic que havia de començar. Era la nit del 25 de juliol. Ja no va aparèixer més als programes de Mediaset. Fins ara, que s’ha reincorporat per sorpresa a la feina.

Mila Patiño

Després d'uns mesos apartada de la televisió, Mila Ximénez torna a la feina | Mediaset

Si fa pocs dies va deixar tothom amb els ulls com a taronges quan va tornar a Telecinco per felicitar l’aniversari del seu company Kiko Hernández, aquesta nit la Mila Ximénez s’ha reintegrat a la plantilla del programa. Emocionada, la presentadora substituta de l’estiu, María Patiño, assegurava que la nit era “especial” per als membres de l’equip per la valenta decisió de la seva amiga. “He vuelto”, es congratulava la mediàtica abans de seure, una altra vegada, a la cadira que li havien guardat els últims mesos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PARA SIEMPRE..... @milaximenezoficial #zamorano #cambiodelook #mila #♥️ #granguerrera #teechabademenos #estilistasmadrid

A post shared by Manuel Zamorano (@manuelzamoranoestilista) on

Ximénez reapareix per treballar i perquè no vol viure “como una enferma”, tal com afirma ella mateixa. I és que quan va tornar per sorpresa, fa només uns dies, ja va deixar clar que tenia ganes de recuperar la vida que duia abans del diagnòstic: “Tengo carácter, alegría, amigos, funcionalidad y muchísimas ganas de vivir. Mi oncóloga me dice que soy una valiente y yo le digo que no tengo más remedio que serlo porque hay mucha gente que quiere verme viva”. El tractament encara no ha acabat, però a partir d’ara la Mila Ximénez pretén començar a compaginar les hores de feina amb les sessions de quimioteràpia.