Miki Núñez ja no pot anar tranquil ni a comprar. I no pas per la gran quantitat de fans que el persegueixen, embogits, pels passadissos del súper. Sinó pel perill de creuar-se amb algun energumen, disposat a insultar-lo i amenaçar-lo de mort pel simple fet de ser català. Com li ha passat avui a Madrid.

Miki Núñez eurovisió TVE

TVE

El cantant terrassenc, representant d’Eurovisió 2019 a Tel Aviv, ha denunciat un cas brutal de catalanofòbia en un supermercat de la capital espanyola. Tot ha començat quan una parella ha entrat a l’establiment. Sense cap mena de vergonya, la dona ha deixat anar un reguitzell de barbaritats anticatalanes que han fet que Miki es posés les mans al cap: “Esto déjalo, que es un producto catalán y a esos ni agua. A ver si les ponen una bomba y se mueren ya todos los putos catalanes”. Xenofòbia de manual, boicot als productes catalans, insults i desig que, a Catalunya, mori tothom.

Després de sentir els estirabots catalanòfobs de la senyora ultra, Miki no s’ha mossegat la llengua: “Señora, no diga eso que está muy feo desearle la muerte a los demás. Y se lo dice un catalán que pasa mucho tiempo en Madrid y que le encanta”. Lluny de calmar els ànims de la dona, la reacció de l'artista ha provocat que la clienta anticatalana del supermercat embogís encara més. Aquesta vegada, contra ell. Quan ha descobert que l’extriunfito és català, li ha escopit tot el seu odi a la cara: “¿Tú eres catalán? Pues ojalá te pille la bomba a ti también”.

Segons explica Miki, la dona ha aprofitat l’embranzida catalanòfoba per atacar també altres col·lectius: “Gente negra, sudamericana, china”, assegura. Votant exemplar del partit que més creix entre la ultradreta.

Miki Núñez escollit Eurovisió Operacion Triunfo

TVE

Miki feia la compra, a la seva bola. Fins que s’ha trobat el producte caducat més desagradable del supermercat: la ideologia rància i anticatalana d’una intolerant.