"La venda ya cayó y sólo quedó la alegría". Això és el que diu la lletra de la cançó de Miki. Però en realitat podria haver canviat la lletra i haver dit "la venda ya cayó y no se levantó. Menuda leche". Perquè el desastre a Eurovisió s'ha consumat. Ni els més pessimistes vaticinaven el desastrós resultat que ha tingut Miki en el festival d'Eurovisió. L'actuació de Miki no semblava ser tan espantosa com per tenir el rebuig més absolut per part dels jurats de les diferents delegacions participants.

El representant espanyol amb la seva La venda ha fet ballar el públic assistent a la gala, inclosos els presentadors, però a ningú més. De fet, durant les votacions el mateix Miki ja demostrava la mala sort de la nit quan li sortia volant la bandereta:

A mida que anaven passant les votacions dels diferents països s'anava fent més gran la debacle. Perquè a Miki no el votava ni el tato. Només dos països han votat Espanya, donant-li 7 escarransits punts. Bielorússia, que li ha donat 6 i Rússia que li ha donat un miserable punt. La resta, cero patatero, zero points. El marcador final després de la votació dels jurats, provocava vergonya aliena.

eurovisio espanya ultima

TVE

Per sort, per Miki, la votació popular ha maquillat la cosa i amb un grapat de vots (53) han fet que abandonés el farolillo rojo i quedés finalment en la 22a posició, només un lloc per sobre del que van fer l'any passat Alfred i Amaia. La xarxa no donava crèdit... O sí.

Miki ha quedat molt lluny del primer classificat, el representant d'Holanda, Duncan Laurence, que amb el seu tema "Arcade" s'ha imposat a la resta de països:

eurovisio holanda guanya

TVE