Miguel Ángel Silvestre, actor guanyador de l'Ondas per la sèrie El corredor de la muerte de Movistar, és TT per haver estat enredat a través d'instagram. Un compte fals d'una suposada model russa es dedicava a llençar l'esquer a famosos heterosexuals i seduir-los per aconseguir notes de veu calentes i difondre-les. I Silvestre es va posar marranot en una conversa privada que ara corre per la xarxa com rius (de tinta):

Miguel Ángel Silvestre Premis Ondas Jokin Buesa

Jokin Buesa

A la conversa de veu se'l sent amb veu tendre: "Ey, ¿por qué me siento como un niño pequeño cuando hablo contigo? ¿Por qué me siento que tú, cuando yo voy tú ya has vuelto? ... ¿En plan ñoño o qué? Yo cuando me como los helaos me los como muy en serio?". O era una cita a una gelateria o una metàfora de menjar altres coses. El cas és que Silvestre és la riota de twitter:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@carolinaherrera ⚡️ #badboycarolinaherrera @gqmexico 📷 by @icanteachyou

A post shared by Miguel Angel Silvestre (@miguelangelsilvestre) on

isma amic andrea janeiro GTRES

Isma, presumpte autor de l'engany, amb Andrea Janeiro (d'esquenes) / GTRES

La jugada té nom i tot: Caso Cantora, i qui hauria simulat ser una model russa seria Isma, amic d'Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban. Silvestre pot estar tranquil, no és un cas de corrupció. Potser de corrupció mental de qui somia amb Miguel Ángel Silvestre i es resigna amb una vida grisa, cara d'empanat i un gos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat