Miguel Ángel Silvestre es va fer molt famós fa tot just deu anys gràcies a la sèrie Sin tetas no hay paraíso. Corria l’any 2008 quan el seu paper d’El Duque el va catapultar a la fama i ara és un dels actors espanyols més cotitzats. El valencià ha aconseguit fer carrera també als EUA amb la sèrie Sense8 de Netflix, i ara ha fet el salt a Narcos.

miguel angel silvestre instagram

Miguel Ángel Silvestre en una fotografia del seu Instagram | @miguelangelsilvestre

Nascut a Castelló de la Plana, Silvestre havia de ser tennista professional. Hi va dedicar anys i diners, però una lesió a l’espatlla el va obligar a retirar-se. Una història que recorda la de Julio Iglesias. Quan va abandonar l’esport va veure com se li obrien les portes del món de la faràndula.

Aquest dimarts Miguel Ángel Silvestre rebia la notícia de la mort del seu pare, amb només 65 anys. Un cop duríssim per l’actor, que ha decidit que el millor comiat possible és una carta que ha publicat a les seves xarxes socials. En un text en castellà i en anglès, Silvestre recorda emocionat tot el que el seu pare va fer per ell.

“Mi padre dio su vida por mí
Me permitió elegir a pesar de quitarse él.
Me dio sus horas de sueño en más de una ocasión. Recuerdo un verano en el que lo desperté a las 2 am porque mi novia se había enamorado de otra persona y me dedicó un paseo por la playa hasta las 7.35 am cuando él, ejerciendo de padre, decidió por mí que ya era momento de descansar y volver a empezar. 
Nunca me pidió nada a cambio a pesar de haberme gastado casi todo su dinero en querer ser jugador de tenis. Lo único que quería es que yo fuera feliz y tuviera las oportunidades que él no había tenido. 
Me siento muy afortunado de haber tenido un padre tan generoso.
Hoy he descubierto en su funeral el impacto de mi padre en muchísimas personas. Tenía una gran bondad.
Ayer se marchó mi padre, y el amigo al que llamaba a la hora que fuera para compartir una emoción.
Gracias Papa. 
Descansa en paz”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My father gave his life for me. He allowed me to choose despite taking off from him. He gave me his sleep hours on more than one occasion. I remember one summer when I woke him up at 2am because my girlfriend had fallen in love with someone else and he gave me a walk on the beach until 7.35am when he, been a father, decided that it was time to rest and start over. He never asked me for anything in return despite having spent most of his money because my dream was to be a professional tennis player. All he wanted was for me to be happy and have the opportunities he had not had. I feel very fortunate to have had such a wonderful father. Today in the burial I discovered the impact of my father on a lot of people. He had great kindness. Yesterday my father, and the friend I called when it was time to share an emotion left Thanks Dad. Rest in peace.

A post shared by Miguel Angel Silvestre (@miguelangelsilvestre) on

Milers de persones, famosos i anònims, han mostrat de seguida el seu suport incondicional a l’actor. Entre ells l’actriu Paula Echevarría, que va ser la seva parella a la ficció de Velvet, i que li envia un “t’estimo”.

comentaris silvestre instagram pare 1

comentaris silvestre instagram pare 2

Aquests dies Miguel Ángel Silvestre estava a Mèxic fent promoció de la seva darrera pel·lícula, i va haver d’avançar el seu retorn a casa per tan terrible notícia. La seva idea inicial era tornar a Castelló per celebrar amb els pares les festes de Nadal.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat