La teta de la Rahola s'ha convertit en el tema de la setmana. Des que la periodista va recuperar a TV3 l'incident amb el rei Joan Carles de fa 20 anys, les TV espanyoles van boges per parlar-ne. A l'únic programa estatal que la té com a col·laboradora, Todo es mentira, va ensenyar el pin que li va grapejar el cap de l'Estat. I al programa més vist d'Espanya, El hormiguero, va abordar l'afer amb el convidat estel·lar que volen totes les cadenes: Miguel Ángel Revilla. El president de Cantàbria coneixia el magreig de primera mà, mai millor dit. Ell hi era. I entre el rei i una indepe, es creu la versió del rei:

Revilla: "El rey me lo explicó cuando fui a consultas a Zarzuela. Me dijo 'Ayer estuvo aquí la Pilar Rahola que traía una bandera republicana aquí (el pin al pit). Le dije 'Mal anda la República que la llevas boca abajo' y se la coloqué bien. Hay una diferencia con hacer una exprimición. Si hubiera sido verdad, Rahola da una rueda de prensa y es el escándalo del siglo que ríete de lo de Plácido Domino. Me creo la versión del rey porque no necesita eso. Ya iba a plato y mantel puesto siempre". Maclisme a dojo: Joan Carles no va poder magrejar Rahola perquè ja tenia totes les dones que volia. Repugnant.

revilla joan carls ant3

Antena 3

Pablo Motos fent de palmero sense qüestionar que qualsevol tocament no consentit és condemnable. Revilla li va omplir tot el programa: 50 minuts sense res més: ni balls, ni experiments ni col·laboradores exuberants ni formigues de drap. Només el populisme de Revilla i Motos. Audiència de 9,2% a Catalunya però programa més vist a Espanya, per sobre de tots els Informatius: espectacular 16,6% i 2'5 milions d'espectadors. Espanya és així: no veu censurable un rei grapejant una diputada i un president autonòmic traient ferro perquè el rei ja té prou sexe extramatrimonial. Les dues formigues van ser Joan Carles i Revilla.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat