Havia de passar: La xarxa s'ha manifestat massivament contra l'actor madrileny Micky Molina després d'atropellar una nena de 9 anys a Eivissa i donar positiu en les proves d'alcoholèmia. Afortunadament, l'incident no ha tingut conseqüències tràgiques per a la nena, a qui desitgem una ràpida recuperació física i emocional, però l'enuig de l'opinió pública i, especialment, de les xarxes socials, és enorme. Un enuig transformat en sentències duríssimes contra el membre de la famosa nissaga d'artistes espanyols per la seva temeritat i inconsciència, i especialment per la dada de 0'91mg d'alcohol per litre d'aire, gairebé quadriplicant el límit legal.

Micky Molina 2017 GTRES

Micky Molina 2017 GTRES

Les reaccions demanen severitat amb la condemna a Molina. Uns altres fregaven els límits amb al·lusions al "Nuevo Farruquito" (i atacs a l'esquerra en general, de passada). I d'altres, en un to molt més relaxat i divertit, recorden vells episodis de l'intèrpret amb els vehicles de 4 rodes, com la famosa enxampada en un cotxe amb Ana Obregón, aleshores companya de sèrie a 'Ana y los Siete' i que va suposar el seu acomiadament de la producció de TVE.

 Micky Molina barba 2019 Telecinco

Micky Molina Viva la Vida 2019 Telecinco

No és la primera vegada que l'actor de 55 anys, un habitual de les Pitiüses, és protagonista per un incident de trànsit a Eivissa. En aquest cas, però, ha anat d'un pèl que la seva irresponsabilitat no acabés amb la vida d'una nena innocent. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat