El millor futbolista del món pot permetre's mantenir una família nombrosa. Leo Messi és feliç a Barcelona fent gols i fills. El hat trick està de camí mentre Cristiano Ronaldo, obsessionat per viure a l'ombra del millor, pensa que guanyant pilotes d'or o encarregant fills per gestació subrogada guanyarà Messi en alguna cosa.

portada hola

La setmana que la seva nòvia és portada d'Hola ensenyant la quarta filla de CR7 (els altres tres no tenen mare coneguda coneguda: Cristiano, Mateo i Eva) Messi ha estat entrevistat per una TV argentina i no s'ha tallat un pèl describint el diferent caràcter dels seus dos "hermosos gorditos", com els anomena Antonella:

La brillantor als seus ulls fa patxoca: un pare orgullós de tenir dues criatures tan estimulades i sanes. Dos nens catalans que podrien acabar sent futbolistes amb un cognom que empeny i pesa. Thiago Messi canta en català i Mateo Messi té molta personalitat amb dos anys acabats de fer. 

 

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Messi és tan bo que fins i tot ara que Cristiano és a punt d'aconseguir la seva cinquena pilota d'or amb qui voldrà fer-se una foto el seu fill és amb el millor futbolista del món: Leo Messi.