Messi es queda. O més ben dit. El fan quedar. El grotesc, esperpèntic i miserable paper de Josep Mª Bartomeu i la seva junta va tenir aquest divendres un dels capítols més lamentables del seu curriculum: fer que algú com Messi, que li ha donat tot al Barça, que ens ha regalat els 15 anys més feliços de la nostra vida com a culers, s'hagi de quedar a disgust, sense fer el que volia i retingut. L'argentí va donar una lliçó en la seva entrevista a Goal.com on deixava clar per què continuarà un any més vestit de blaugrana: per no anar a judici amb el club que s'estima i li ha donat tot. És molt roí impedir-li a algú com ell que no pogués tenir dret de marxar quan i on volgués.

Messi entrevista es queda goal.com

Leo Messi (goal.com)

El capità blaugrana va parlar més clar que mai i va deixar Bartomeu a l'alçada del betum ("El presidente siempre me decía que yo al final de temporada podía decidir si quería marcharme o me quería quedar y al final no ha cumplido con su palabra​. Hace tiempo que no hay proyecto ni hay nada, se van haciendo malabares y tapando agujeros"), al mateix temps que reconeixia que ha estat un any difícil i que tenia pensat marxar des de fa temps. Tot i així, l'argentí va voler tenir un record pels que ho han passat realment malament durant aquesta pandèmia: "Yo lo pasé mal en el año, pero es hipócrita decir eso si lo comparas con la gente que lo ha pasado mal de verdad con el virus, con la gente que ha perdido familiares y que ha perdido muchas cosas. Ojalá poder dar lo mejor y dedicar victorias a toda esa gente que nos acompaña desde arriba y a sus familiares, para poder dedicarle lo mejor a esa gente que lo está pasando mal y que podamos superar de una vez por todas este virus y volver a la normalidad”. Des de fa unes hores, tothom parla de Messi. Les seves paraules són en boca de tothom, analitzades per terra, mar i aire i des de tots els angles.

carles castellnou tv3

Carles Castellnou (TV3)

I precisament aquesta última reflexió del 10 del Barça va irritar un periodista de TV3, Carles Castellnou, que no es va mossegar la llengua en una piulada duríssima contra el capità del Barça:

tweet carles castellnou

Tothom pot opinar el que cregui, faltaria més. Fins i tot, d'algú com l'argentí. Però la duresa de les seves paraules, emplaçant-lo a que marxi, i fins i tot, fent servir mots com desgraciat, han posat la xarxa potes enlaire. Després de l'enrenou que ha generat, ell mateix ha esborrat el tuit i s'ha limitat a dir que "Em sap greu", retuitejant una piulada d'Esport3 sobre la decisió de Messi de quedar-se:

El culebrot Messi ha donat, dona i donarà a parlar durant molt de temps. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat