Punt final. Acaba el rodatge de Merlí i, amb aquest, tres temporades d’una de les sèries més exitoses de TV3. Una història que ha enganxat i ensenyat alhora els adolescents i joves que la veien, així com els que l’han protagonitzada.

Al comiat, l’emoció s’ha transformat en llàgrimes per part dels Peripatètics, que han viscut els millors -i potser els primers- anys de la seva carrera immersos en les històries de l’Institut Àngel Guimerà. Carlos Cuevas (que fa el paper de Pol) ho mostrava a Instagram en una emotiva foto amb Adrian Grösser (Marc) i Albert Baró (Joan):

 

Acabar Merlí.

A post shared by Carlos Cuevas (@carloscuevas) on

Cuevas no ha estat l’únic a compartir l’última Merlinada a la xarxa. També Júlia Creus (Mònica), que ha descrit aquests anys de com un “viatge fantàstic amb companys que avui ja són una família”. “Moro de ganes de veure l’última temporada al setembre”, escriu:

Candela Antón (Berta) també ha fet servir la paraula “viatge" per referir-se al seu pas per la sèrie. “Un bell i intens viatge”, ha assegurat:

 

Amores con tintes de final @elisabetct @paupoch @martinha4

A post shared by Candela Antón de Vez (@candeliousn94) on

No hi han faltat Laia Manzanares (Oksana), Iñaki Mur (Oliver), Elisabet Casanovas (Tània) o Pau Poch (Ivan) per mostrar a la xarxa la barreja de tristesa i satisfacció que els ha provocat el final de Merlí.

 

Finiquitat #Merlí3 @heuramar

A post shared by @laiamanzanares on

 

I fins aquí, Merlí. Gràcies

A post shared by Iñaki Mur (@ikitomur) on

 

D'ahir. No sé com s'empassa acabar de rodar Merlí. 3a i última. Gràcies per aquest viatge.

A post shared by Elisabet Casanovas Torruella (@elisabetct) on

 

Last day. #Merlí

A post shared by Pau Poch (@paupoch) on

 

Sort que l' @elisabetct ens ha retratat el viatge #merlítv3

A post shared by Pol Hermoso (@polhermoso) on

La tercera i última temporada de la sèrie s’iniciarà a mitjan setembre. L'equip de Merlí al complet va descriure-la com la "més explosiva”... I perquè la llàstima no s’apoderi dels Peripatètics, el perfil d’Instagram de la sèrie els ha avisat: “el millor està per venir”.