Els dilluns nit de TV3 canviaran per complet. Crackòvia abandonarà temporalment la graella entre setembre i gener, i el seu lloc l’ocuparà una triple sessió de Merlí, amb un capítol nou, la reemissió d’un d’antic, i el Merlinari, un nou espai de debat. Tot plegat, coincidint amb l’estrena de l’informatiu d’humor que presentarà Toni Soler abans del Telenotícies Vespre.

Merlinari, que s’emetrà després dels nous capítols i abans dels recuperats, serà un espai de mitja hora de durada que pretén “estirar l’èxit” de la sèrie. Es tracta d’un model -que no contingut- similar al del Fora de Carta, el debat posterior del Joc de Cartes, segons ha informat l’Ara.

L’equip del Merlinari acudirà als instituts per explorar amb els alumnes les qüestions tractades a cada capítol de la sèrie, que sovint giren entorn de la filosofia.

L’objectiu de TV3 amb aquesta reformulació de dilluns nit és “captar el públic més jove” que fins ara no veia la sèrie en directe per l’hora d’emissió: començava cap a les 22:40 i acabava prop de la mitjanit.

Crackòvia / Twitter

La tercera i última temporada de Merlí començarà a mitjan setembre d’enguany i comptarà amb 14 capítols, un més que a les dues passades temporades. A la presentació de la sèrie el passat juny, el seu escriptor, Héctor Lozano, i els Peripatètics van coincidir que es tractaria de la temporada més “explosiva”

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat