La que fos presentadora de Telecinco, Mercedes Milá, ha viscut un moment que segur mai no oblidarà. Ens referim a la vacuna contra el coronavirus. La de Barcelona, després de mesos d'incertesa, al igual com moltes altres persones, per fi ha rebut la primera dosi per aconseguir la tan desitjada immunitat. Un pas per l'hospital, als seus 70 anys acabats de fer, que ha il·lustrat amb dues fotografies en el seu compte d'Instagram. La catalana, a més, ha escrit un llarg text en el qual no ha dubtat a carregar contra Miguel Bosé, conegut per la seva postura negacionista davant el virus i les vacunes.

mercès Milà GTRES

Mercedes Milá, GTRES

"No puc negar que al tenir la sort que una infermera diligent em punxés el braç esquerre aquesta tarda, pensés amb Miguel, en el meu amic de tants anys, Miguel Bosé." Així comença l'escrit que la periodista catalana ha compartit al món viral. "Agraeixo a tots els que ho han fet possible, i vull fer un petit homenatge a totes les infermeres del nostre país que són les encarregades d'omplir les agulles", afegeix emocionada Mercedes Milá, que gràcies a la primera dosi de la vacuna, que ha rebut a Madrid, podrà reprendre a poc a poc la normalitat. Adjuntem fotografies del moment:

Instagram de Mercedes Milá

Instagram de Mercedes Milá

Instagram de Mercedes Milá

Instagram de Mercedes Milá

"Elles diuen que no es senten reconegudes. Aquí teniu el meu suport, el meu agraïment i reconeixement per tantes hores esgotadores i tants dies de lliurament", escriu Milá, solidaritzant-se amb el gremi, que després de molts mesos de pandèmia asseguren haver arribat al límit. Una actitud d'agraïment que no comparteix Miguel Bosé. L'artista s'ha entossudit a negar l'existència del virus des de bon principi. Un negacionisme del qual n'ha fet gala tant a través de les xarxes socials, com en l'entrevista que recentment ha concedit per a Jordi Évole a La Sexta. "A Miguel l'estimo, encara que no comparteixi les seves paraules", sentencia Mercedes Milá . Respondrà el cantant a la presentadora?