Mercedes Milá és la veu que tots escolten quan cal parlar d'un tema polèmic, que afecta VIPS i que posiciona a tot el món. El cas Ana Obregón ha obert els diaris d'informació general, mai una notícia rosa havia fet tant. Ni el divorci de la infanta o la separació de Piqué han motivat titulars a 8 columnes en portada. El tema de la maternitat subrogada és el centre de la polèmica. Tothom té fills o s'ha plantejat si tenir-ne. És una decisió universal, cada ésser humà la pren. I Obregón l'ha pres als 68 anys, 71 segons Sálvame. La mateixa edat que té ara Mercedes Milá: setanta-un. Obregón ha pres una decisió que obliga tothom a dir què li sembla.

Mercedes Milá GTRES
Mercedes Milá GTRES

Mercedes Milá diu la veritat: Obregón ho fa perquè vol tapar el dolor de la mort del fill: "La 'hija'  (entre cometes) de Ana Obregón ha revolucionado los comentarios de mucha gente. Con muchos de ellos estoy de acuerdo aunque con facilidad me llegan los peros Si pienso en amigos gays que han hecho lo mismo, me inclino por aceptar la maternidad subrogada sin dudar ni un ápice. El problema llega cuando visualizo a la madre biológica. Me gustaría verla, escucharla, hablar, conocer sus razones para haberse prestado a gestar a este bebé. Saber cuánto le han pagado y saber, como le ocurre a un amigo con la madre de sus dos hijos, si Ana tendrá relación con la madre biológica y esta podrá ver crecer a su hijita. Es evidente que Ana Obregón está aliviando con ella el espantoso dolor que sufrió con la muerte tan joven de su hijo Alex. No seré yo quien lo cuestione".

Mercedes milà Instagram
Mercedes milà Instagram
Mercedes Milà Insta
Mercedes Milà Insta

Ana Obregón no té una filla sinó que segons Milá té una "filla". Mercedes Milá té experiència, 71 anys, però no té fills, així que s'ha d'imaginar què és tenir-ne i imaginar encara més què és perdre'n un amb 27 anys per càncer. Horrorós, sí, però no tots els pares que han vist morir un fill en compren un altre per ventre de lloguer. És un cas rar, de dona milionària i de perdre la noció de la realitat. Embogir, diuen, és el recurs que la naturalesa dona als pares per no morir quan perden un fill. Milá té clar que el motiu de l'Obregón és apaivagar el dolor de la mort jove d'Aless. Però a qui voldria entrevistar Milá? No a Ana Obregón sinó a la mare sense cometes, a la biològica, a la que la va parir.

Ana Obregón GTRES
Ana Obregón GTRES

No volveré a estar sola, ha confessat Ana García Obregón. Fa llàstima que això la motivi i que hagi de veure com a la seva filla li diuen la seva "filla". Uf, molt dur. Les cometes.