Són dos monstres de la comunicació. Dos dels periodistes més reputats de la història de la ràdio i la televisió a Espanya. Dos animals davant de les càmeres i dels micròfons, els millors, probablement, segons molts espectadors i oients.

Mercedes Milá i José Mª García. José Mª García i Mercedes Milá. Ella, amb una llarguíssima carrera a les esquenes, amb alguns programes mítics com Queremos saber, Gran Hermano, Diario de i últimament, Scott i Milá, amb el seu gos.

Ell, a.k.a El Butanito, líder de les ones i un mite de la ràdio amb el seu Supergarcía, i amb la manera com va acostar el periodisme esportiu a milions d'oients a les matinades, deixant per a la posteritat algunes expressions i paraules inoblidables com Pablo, Pablito, Pablete; Abrazafarolas, chupópteros, correveidiles, estómagos agradecidos; Minuto de juego y resultado; Lo peor no es perder, es la cara de gilipollas que se te queda; Muuy buenas noches... (pausa) y saludos cordiales.

mila garcia2

Mercedes Milá i José Mª García a 'Milá vs. Milá' / Movistar+

Imaginin què hauran sentit els milers de fans de cadascun dels dos en tenir l'oportunitat de veure'ls asseguts cara a cara xerrant una llarga estona. I això és el que ha passat gràcies al nou programa de la presentadora d'Esplugues, a Movistar+, Milá vs. Milá, on entrevista persones que ja ha entrevistat en el passat mentre van comentant talls i fragments de fa temps, amb, evidentment, les diferències estilístiques, però el més interessant, comprovar si també pensen diferent del que van dir fa un temps.

Pel primer programa no podia haver triat un millor convidat: García. El locutor ha estat el primer en compartir sofà i junts han regalat una estona televisiva de primer nivell.

mila garcia3

Mercedes Milá i José Mª García a 'Milá vs. Milá' / Movistar+

Especialment hilarant ha estat quan després de veure un fragment antic d'una entrevista d'ella a ell, Milá ha parlat de les muscleres espantoses que lluïa, que ella mateixa ha definit com a "horrorosas", abans d'afegir que “Hoy voy más discretita”. El millor, però, la resposta de García: “Hoy vas de choni. Alegre, divertida, entretenida, multiforme... Me recuerdas, lo que pasa que eres mucho más culta que ella, pero me recuerdas a Ayuso”.No he llegado tan lejos como ella”, puntualitza Milá. I ell, com acostuma a fer, continua amb una altra galeta dedicada a la presidenta dels madrilenys: "Tú estás mucho más lejos que ella. Ella está en párvulos y tú estás en el antiguo preuniversitario”.

Tal i com recorden al Huffington Post, no és la primera vegada que el Butanito se'n recorda d'Isabel Díaz Ayuso. I no per a bé.

En una entrevista per a la televisió pública de Castella i Lleó, ja es va quedar a gust parlant de la política del PP,  amb frases lapidàries: “Si los que nos están viendo o los que la votan conociesen quién es esta señora. El último trabajo de Ayuso es llevar la cuenta de Twitter del perro de su protectora. El perro se llamaba Pecos, me parece. Ayuso llevaba esa cuenta. De ahí pasa a la Comunidad, presiden la Comunidad. Y resulta, que se ha dado cuenta, eso es una habilidad suya, la pandemia. El mundo de la hostelería, bares y demás arruinados y hace gestiones que la encumbran”.

isabeldiazayuso 241277198 891268405130909 7732259055206715044 n

Isabel Díaz Ayuso / @isabeldiazayuso

Serà difícil superar la primera entrevista. De genis com García n'hi ha pocs. Però apuntin el nom, perquè el de Mercedes Milá és dels programes a seguir.