Mercedes Milá sempre ha proclamat als quatre vents les virtuts de fer les teves necessitats en mig del mar. Diu que és un plaer indescriptible. La presentadora d'Esplugues és un paradigma de fer el que li surt del monyo en plena natura. I ara, qui s'ha unit al club ha estat un bon amic seu i company de fatigues en algun programa, Jesús Calleja.

calleja i mila2

Cuatro

Tots dos han compartit algun programa d'aventures del primer, i ara ho tornaran a fer en un dels capítols de la nova entrega de Volando voy que s'emetrà a Cuatro. El presentador i la convidada estan de rodatge i la mateixa Milá està penjant vídeos i fotos a les xarxes de com estan anant les coses.

mila helicopter

mila helicopter cames calleja

En una de les que ha encuriosit més els seguidors es pot veure un helicòpter i darrere, dues cames. Les de Calleja. Estava revisant la chapa y pintura de l'aparell? No. Estava pixant. “Jesús está detrás del helicóptero y tengo la sensación de que va a hacer ver que acaba de llegar y que viene hacia aquí”, diu Milá sorneguera mentre una assistent li diu el que estava fent realment. I ella: “Ah, que está haciendo pipí, bueno mejor. Es verdad que hace mucho pipí igual que yo. ¿No tiene un lavabo en la caravana? A este le pasa como a mí, que nos gusta mear en el campo”. 

@lametazo

En el campo, a l'aigua de la platja, a les dutxes... És clar que sí. La qüestió és anar fent un riu quan es necessiti.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat