La visita de Mercedes Milá al plató de La Sexta Noche va confirmar el trencament d'una bonica amistat. La que existia entre la periodista i el líder de Cs, Albert Rivera, una relació forjada fa anys gràcies a un programa de televisió, El Comecocos, un producte de la factoria Sálvame Chester (La Fábrica de la Tele). Aquella mena de concurs d'oradors i debat no passarà mai a la història de la petita pantalla, però va ser el trampolí del naranjito per guanyar-se les simpaties de l'Espanya mediàtica, i anar escalant posicions al panorama polític i de poderPoder. La paraula clau, segons la sempre àcida Milá, per definir les motivacions de l'actual personatge de Rivera i que l'han afartat fins el punt de no tenir embuts a l'hora de descriure'l:  "No entiendo su actitud, y le conozco. Está de un guerrero... parece que le han metido el poder en una vena"

Mercedes Mila Albert Rivera El comecocos Telecinco

Telecinco

Milá no va escatimar detalls en parlar d'aquesta relació truncada pels excessos de Rivera contra Catalunya i que l'han convertit en el pijus crispatus de Polònia: "Antes le decía cosas por Whatsapp, porque trabajamos juntos en un programa, pero cuando se puso tan pesado con Catalunya dejé de hacerlo". Pe-sa-do. Albert, pren nota. T'ho diuen aquells que t'han estimat en algun confús moment de les seves vides. I t'ho diuen, a més a més, per la terra que maltractes incansablement: Catalunya. Na Mercedes ha fet curt, però la plantofada s'ha sentit a milers de quilòmetres de distància. Una cleca que ha ressonat encara més forta en parlar d'un dels seus majordoms, el renegadíssim José Manuel Villegas, del que ha dit això: "Tiene mala cara. ¿Dónde va con ese lenguaje agresivo?¿A dónde vas?

Pots veure l'entrevista clicant a la fotografia:

Mercedes Mila La Sexta Noche

La Sexta

Rivera EFE

EFE

Villegas EFE

EFE

"Cada vez que abre la boca una persona como él, más gente se apunta al independentismo". La Mercedes, destrossant Cs amb 4 frases. Tampoc és que donin per a més, però sempre reconforta veure com ja no els suporten ni aquells que els van obrir les portes del poder. Ah! I una recomanació que pot compartir amb els seus compis de trifachito: "No quiero tanta bandera española". Plora, Alberto Carlos, plora.