L'actriu Melanie Griffith fa 65 anys, una edat de jubilació que en el seu cas sembla que fa temps que gaudeix. Segons la seva filmografia, l'últim film el va fer fa 5 anys i era molt menor: la desapercebuda "The pirates of Somalia". Lluny queden els seus grans èxits com Armas de mujer, La hoguera de las vanidades o Algo salvaje. La seva mare Tippi Hedren i la seva filla Dakota Johnson l'han superat com a mites del cinema. Però ella, ja divorciada de Don Johnson i d'Antonio Banderas, celebra els 65 en plenitud, soltera i pletòrica. Així era i així és Melanie Griffith:

MELANIE GRIFFITH ABANS:

Melanie Griffith GTRES
Melanie Griffith GTRES

MELANIE GRIFFITH AMB 65 ANYS

Melanie Griffith fa 65 anys Instagram
Melanie Griffith fa 65 anys Instagram

La foto pertany al seu Instagram on penja imatges molt felices dels seus primers 65 anys, Estava esplèndida tot i les diferents operacions de cirurgia estètica que s'ha anat practicant al llarg de la seva dilatada carrera. No és l'única estrella de Hollywood que ha passat pel quiròfan però sí que és la que més ho ha fet saber. És a mig camí de Briggite Bardot i Tita Thyssen:

Melanie Griffith al seu Instagram
Melanie Griffith al seu Instagram

Escriu Melanie Griffith a Instagram: "My 65th birthday dinner was absolutely fabulous. I am so privileged to have, and so very grateful for, my family and my friends. Laughter, love and kindness" (El sopar del meu 65è aniversari va ser absolutament fabulós. Em sento molt privilegiada de tenir-vos i molt agraïda per la meva família i els meus amics. Rialles, amor i bondat). Una festa bonica per una dona bonica. Canviada però dolça, angelical, ideal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Res no superarà la foto més rara, operada i photoshopejada de Melanie Griffith. Allò va semblar una broma pesada, no és que fos irreconeixible, és que era directament una altra persona. Així va aparèixer Melanie Griffith:

La posada en escena del fotògraf amb la seva model va retre homenatge a un dels papers més emblemàtics d'aquesta actriu, allà pels anys 80. El personatge es deia Tess McGill a la pel·lícula, Armas de mujer. El film estava protagonitzat per Harrison Ford, una Sigourney Weaver que feia el paper de malvada cap, i una jove actriu que interpretava el paper d'una secretària d'origen humil que aconsegueix ascendir en l'empresa en la qual treballa amb tot l'esforç del món.

armas de mujer

Armas de mujer

Melanie Griffith, una de les icones del cinema dels anys 80 i 90, és la persona que més canvia la cara. En part degut al seu càncer de pell.

melanie griffith gtres

Melanie Griffith, GTRES

La també protagonista de Celebrity Two Much considera que mai no hi ha two much retocs i sembla una altra persona. Feliços 65. Ben portats.