Diuen que el gos és el millor amic de l'home. Que per a moltes persones, són com un fill. Però entre això i portar-se el gos a la feina, potser aquesta no seria la millor idea del món. Cosa que ha comprovat en la seva pell la periodista Mayka Navarro. La catalana estava fent una connexió pel programa Ya es mediodía informant de les novetats del cas Ángela Dobrovolski - Mainat: un jutge ha decretat que l'ex del productor ingressi en presó preventiva després d'intentar assaltar la casa de Mainat. Però la reportera, sovint concentrada i professional, estava protagonitzant una connexió un pèl dispersa: entortolligant-se, repetint frases i mirant cap als costats, com es pot comprovar en la imatge...

mayka navarro pierde a su perro

Mayka Navarro a 'Ya es mediodía' (Telecinco)

"¿Qué es lo que te ha desconcentrado? ¿Qué ha pasado, Mayka?", li pregunta Sonsoles Ónega. I ella comença explicant un sopar de duro: "No... Un grupo de... de..., de vecinos de aquí del barrio que me estaban.... No, no es verdad". Fins que finalment revela la veritable causa del seu estat. I té un nom, Simón, el seu gos: "Ya está, ya lo he dicho. Simón, que al final lo he acabado encerrando, porqué se ha vuelto a escapar. Y en mitad del directo ha cruzado en rojo, y menos mal que unos vecinos lo han parado mientras yo seguía hablando contigo".

mayka navarro pierde a su perro2

Mayka Navarro a 'Ya es mediodía' (Telecinco)

mayka navarro pierde a su perro simon

Simón, gos de Mayka Navarro a 'Ya es mediodía' (Telecinco)

Per poc que l'experta de Telecinco en successos no en protagonitza un ella mateixa, havent d'informar de l'atropellament del seu propi gos. "Le llega a pasar algo a Simón en directo y me muero. Me muero yo, imagínate tú, y todo el equipo, que somos muy perrunos. ¿Por qué el perro no lleva correa?", vol saber la presentadora. "Porqué es que Simón es un poco salvaje". Pots veure el moment clicant a la foto:

mayka navarro pierde a su perro simon 2

Simón, Mayka Navarro i Sonsoles Ónega a 'Ya es mediodía' (Telecinco)

Segur que el pròxim dia Navarro s'ho pensa dos cops abans d'endur-se'l a la feina. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat