Els darrers dies, Máximo Huerta no és on tocaria, en un plató de tele o en un estudi de ràdio, sinó on a ningú li agrada ser: en un hospital. I per doble motiu. 

maxim huerta mano

Màxim Huerta / @maximohuerta

El més assumible: ha de passar per quiròfan. Fa uns dies va tenir un accident domèstic i es va trencar la mà. Tot i que en un principi no estava clar que l'haguessin d'intervenir, finalment s'ha pres aquesta decisió després de treure-li el cabestrell: "Parecía que no, pero sí. Ha llegado el momento de la cirugía. Operación de metacarpios. Es lo que hay. Ya me he hecho los análisis, electros y etc para ir a quirófano tempranito". El presentador de Bona vesprada d'À Punt Media, i col·laborador de RNE haurà de sotmetre's a una operació que Huerta afronta amb serenor: "No estoy nervioso".

maxim huerta mano2

Màxim Huerta / @maximohuerta

I el motiu de la seva calma no té res a veure amb els nervis propis abans de passar per quiròfan, sinó amb un altre fet que l'amoïnava les darreres hores, que també tenen a veure amb hospitals. En aquest cas, per la seva mare, "porque las cosas se han complicado. Desde aquí os escribo. Llevamos unos días". Ell mateix informava fa un parell de dies a la xarxa amb una foto preciosa d'un camp de roselles amb la qual agrair tot el suport que ha rebut: "La realidad está a kilómetros de este escenario de amapolas. Ni paseo a doña Leo por este paisaje que tanto nos gusta, ni estoy en casa leyendo. Decían en una película -que no recuerdo- que la realidad debería estar prohibida. Por eso, uso este campo alegre de Buñol para escapar con la imaginación fuera de esta habitación en la que estamos".

amapola maxim

Afortunadament, sembla que la cosa va millorant mica en mica, motiu que l'ha fet prendre's la seva visita al bisturí amb força i optimisme. Saber que la seva mare evoluciona favorablement, després de l'ensurt inicial, l'ha fet pensar que "Me tranquiliza saber que mi madre está bien. Esa generación fuerte y única. Eso me da fuerza. Ella ha pasado el temporal médico con energía. Clara es mucha madre. Gracias a Dios y al EQUIPO SANITARIO del Hospital Manises donde mañana yo también seré intervenido".

maximo huerta maquillatge

Máximo Huerta / @maximohuerta

Huerta es reserva el motiu pel qual ha hagut de ser a l'hospital amb la seva mare. Des d'aquí el nostre suport i ànims. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat