L'anticatalanisme nia arreu i de manera indissimulada a les xarxes. Un programa de cuina de TVE comet la gosadia de fer preparar tres plats típics de la gastronomia catalana i twitter treu fum pels queixals i pels fogons. El programa diuen que és "una merda" perquè com que els concursants cuinen per 30 falleres només els haurien d'haver preparat paella per ser políticament correctes. Només falta el fairy de dos pobles enfrontats:  Villarriba i Villa-anticatalana. Semifinal de Masterchef a València. Menú? Canelons de rostit, fricandó i crema catalana.

masterchef tve

plat 2

plat 3

plat 4

TVE

El programa no va destacar més enllà d'algun concursant despistat que no sabia ni cuinar ni pronunciar el nom del plat "la fricandó (sic)". El diari local Las Provincias denuncia "Cuál fue la sorpresa de los espectadores valencianos cuando los platos que había que preparar no eran de 'la terreta', sino que se trataba de un menú típicamente catalán. Poca valencianía para un menú que se anunció como «tradicional»". El que feia xup xup eren les xarxes anticatalanes:

Tiene cojones, ninguneo, poca valencianía, complot de Ximo Puig i Pedro Sánchez, bochornoso, vergüenza, cabrones, a la mierda, provocadores, iros a cagar... A Espanya un bon 14,6% d'audiència i a Catalunya, paradoxalment, un fluix 10%. Serà que al Principat aquests plats ja els saben cuinar.