Espanya deu ser l'únic país del món on tota la brossa, absolutament tota, es posa sota una catifa, es mira cap a una altra banda i s'elogia una institució, la monarquia, a risc d'ennuegar-se de tant com s'omplen la boca, tot i els escàndols que l'envolten. Que el rei emèrit s'omple les butxaques a mans plenes? No passa res. Que es destinen milions perquè els Borbons continuïn vivint del momio, quan podrien destinar-se a d'altres coses, com comprar més vacunes? Cap problema. A Espanya, els reis ja poden prendre-li el pèl als ciutadans a cara descoberta que continuaran tenint una enorme claca al darrera que els hi riu les gràcies i els hi fa vestits de saliva.

felip joan carles riuen gtres

Felip i Joan Carles / GTRES

Entre els palmeros habituals del regne, una dona que aquest dimecres s'ha vacunat contra el coronavirus. Esperanza Aguirre, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, ha anat a posar-se la vacuna, i per no defraudar els que li riuen les gràcies, ho ha fet d'una manera que ha donat a parlar.

rei felip esperanza aguirre GTRES

Felip i Esperanza Aguirre / GTRES

L'expolítica pepera s'ha presentat al centre i tal i com han mostrat les càmeres de La Sexta, ha fet la gracieta d'anar amb una mascareta molt peculiar. Una mascareta proclamant el seu amor etern pel rei espanyol, no fos cas que quan s'anés a posar la vacuna quedés vacunada per accident de la seva passió monàrquica i es convertís en republicana de sobte. Una mascareta amb l'acrònim V.E.R.D.Eben visible. Ja saben, Viva el Rey de España. Mai és un mal moment per ser esperpèntic, fins i tot, anant a vacunar-se contra la covid:

Ara resulta que els espanyols superarem la pandèmia gràcies als Borbons... Més que la mascareta amb la paraula VERDE, podria haver-se posat una altra que hi posés: Manda Cojones. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat