Una campanya electoral, segons qui hi participi, és com una edició especial trash d'un talent show amb el pitjor de cada casa damunt l'escenari. Imaginin el que s'hi pot trobar quan no és una, sinó dues, i seguides. Alguns candidats competeixen per veure qui la diu o la fa més grossa, i als ciutadans se'ls faria difícil decidir qui hauria d'ocupar un suposat podi de freakisme perquè la competència és ferotge.

EL NACIONAL   pablo casado   cayetana alvarez de toledo   josep bou   marina fernandez

Marina Fernández

Cayetana Álvarez de Toledo, Josep Bou, Isabel Díaz Ayuso, Pablo Casado, Albert Rivera, la tropa de Vox... La dreta està deixant els humoristes sense feina. Per exemple, una Ana Morgade que tem perquè algun dels candidats li tregui la feina a Zapeando. Especialment el candidat a l'alcaldia de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, que aquest divendres gairebé perd el braç dret intentant netejar, raspall en mà, una pintada a Vicálvaro en contra dels policies: "En Madrid no toleramos los insultos a la Policía. Ni las pintadas ilegales. ¡Viva la Policía de todos los madrileños!"... Diuen veïns de la zona que aquest matí encara se'l veia intentant esborrar la pintada.

El gest era, òbviament, carn de memes:

Veurem com li va diumenge 26 a Martínez-Almeida a les municipals per Madrid. Potser a qui esborren políticament del mapa polític és a ell... I sense necessitat de raspalls. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat