TV3 està patint per programar la graella de la tardor. Si la de l'estiu ja acostuma a ser fluixa i plena de refregits, enguany fa més por què emetrà al setembre. Malgrat els 6 milions d'euros suplementaris que ha anunciat la consellera de Cultura que ha aportat a TV3, des de productores i professionals es filtra el temor que la cadena no pugui pagar els espais més cars com Polònia o Com si fos ahir. Altres productores, com Varanda, ja graven nous programes. 

MartaTorne 1

TV3

El concurs Persona infiltrada té nova presentadora fitxada de Telecinco (Cámbiame, Hable con ellas). Ja no el conduirà Anna Simón sinó Marta Torné. Aquestes són les primeres imatges debutant a TV3. Segons informa la cadena, l'espai es torna a rodar extremant les mesures de seguretat. El programa és una de les grans apostes de la cadena, després d’una primera temporada amb bona audiència. 

MartaTorne3

TV3

Marta Torné presenta famílies amb un membre fals que el concursant famós ha d'esbrinar i un espectador pot guanyar 5.000 euros. Torné només havia fet un paper petit a una ficció de TV3: 39 + 1. Ara debuta com a presentadora en català després d'anys de fer-ho a City TV a Vitamina N de la mà de Jordi González. Mira el futur des de Barcelona on ha estat confinada. A l'Avinguda Pau Casals de la zona alta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirando al futuro con optimismo 🤍

A post shared by Marta Torné (@marta_torne) on

Persona infiltrada va tancar la primera temporada, de deu emissions, amb una audiència mitjana de 332.000 espectadors i una quota del 14,8%. Anna Simón, a qui La Sexta no ha renovat el contracte de cadena, ha perdut l'oportunitat de tornar a la cadena on va debutar de la mà d'El Terrat a Divendres.

image002 (4)

PI Verdú2

TV3

Torné intentarà igualar l'èxit de la passada temporada. I TV3 busca nous programes econòmics pel prime time de la tardor.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat