La presentadora i col·laboradora de televisió, Marta Torné, viu a cavall entre Barcelona i Madrid. Aquests dies està a la capital catalana amb el seu marit, Roger Gual, amb qui es va casar el juny del 2015 en una cerimònia que va tenir lloc l'ajuntament de Sant Just Desvern, i que després van celebrar en un cèntric hotel de Barcelona. La parella es va conèixer l'any 2011 quan ella protagonitzava l'obra de teatre Más allá del puente, un espectacle que Gual s'encarregava de dirigir. Des d'aquell moment, la passió va saltar entre ells i s'han tornat inseparables. Tant que porten deu anys junts, que es diu aviat. Gairebé tota una vida, anem.

Un casament que Marta Torné ha recordat a través de les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram. Ho ha fet tornant amb el seu marit, director i guionista de cinema nascut a Barcelona, al mateix hotel en el qual van organitzar una gran celebració, que es va allargar fins a altes hores de la matinada. Un caríssim hotel, ubicat en ple centre de la capital catalana, en el qual per allotjar-se una nit s'ha de pagar un preu que ronda els 200 i 300 euros aproximadament. Quasi res. L'hotel en el qual es va casar Marta Torné, i la catalana emocionada a les seves xarxes socials recordant el seu gran dia, a continuació.

marta torni marit platja gtrs

Marta Torné i el seu marit a la platja, GTRES

Si alguna cosa se li dona bé a Marta Torné, a més de posar-se davant les càmeres, és patrocinar coses a les seves xarxes socials, especialment aquelles que tenen a veure amb el seu alt nivell de vida. Això mateix és el que ha fet en les últimes hores, el dilluns 11 d'octubre a la tarda per ser més exactes. Torné, aprofitant que ara no fa res, s'ha apropat fins a l'exclusiu hotel de Barcelona en el qual es va casar fa anys amb el seu marit. Un hotel que disposa d'una enorme terrassa amb piscina i zona per menjar en la seva planta superior.

"No us imagineu una cosa que va passar just aquí, fa sis anys. Hi ha una piscina i vaig celebrar una cosa que em va canviar la vida. Què us imagineu que pot ser?", diu Marta en un dels vídeos que ha compartit a les seves xarxes, jugant a fer-se la misteriosa i buscant la interacció amb els seus seguidors, més de 490.000 persones. Dues hores més tard, després de rebre suposadament molts missatges, va revelar la gran incògnita. "El que va passar aquí fa sis anys és que ens vam casar", diu la de Barcelona, ensenyant alhora el seu marit Roger Gual. Imatges:

marta torni terrassa hotel casament

Instagram de Marta Torné

marta torni marit hotel casament barcelona

Instagram de Marta Torné

"Amb la pandèmia i tot no havia tornat i em fa molta il·lusió compartir-ho amb vosaltres", afegeix la que fos presentadora de Telecinco. Un enllaç del qual mai ha compartit fotos, malgrat dir que li va fer molta il·lusió. "Mai he pujat fotos però portava un vestit Rosa Clará preciós de tul", recorda Torné, aprofitant per fer publicitat de la dissenyadora catalana que li va confeccionar el vestit. Però, quin és l'hotel on Marta i Roger van celebrar el seu casament? Es tracta del Sir Victor Hotel, de cinc estrelles, ubicat al carrer Rosselló, al costat de Passeig de Gràcia i molt a prop de La Pedrera. De fet, des de la terrassa de l'hotel es pot veure la part superior de l'emblemàtic edifici de Gaudí. Fotos de la terrassa:

terrassa hotel casament marta torni barcelona

Instagram de Marta Torné

piscina hotel casament marta torni

Instagram de Marta Torné

Una terrassa que es diu The Sircle i on el preu per una ampolla d'aigua és ni més ni menys que de quatre euros. Els còctels es mouen entorn dels 15 euros aproximadament i els plats de menjar també es mouen entorn del mateix preu. Marta Torné de fet, aprofitant la seva visita a la terrassa de l'hotel de Barcelona en el qual es va casar, va menjar una amanida amb enciam, ou dur i cigrons per la qual va pagar 13 euros.

També es va demanar un hummus tradicional fet amb cigrons, el preu del quals és de 8 euros. Dos plats per mantenir la línia, ja que com diu sempre ella, vigila molt amb tot el que menja. "Hem menjat de luxe. Us ho recomano", escriu la presentadora de la cadena pública catalana, TV3. Per a més recomanacions el seu compte d'Instagram: @marta_torne. Això sí, no aptes per a totes les butxaques.