Marta Torné estava eufòrica aquest estiu, fins avui. Tanca un any descomunal per ella: ha estat triada com la presentadora del programa més vist de l'any: Eufòria. El talent show tindrà problemes per seguir ja que Josep Maria Mainat reclama danys i perjudicis perquè considera que li han plagiat el seu Operación triunfo. Però la primera temporada d'Eufòria queda allà, com un esdeveniment que ha col·locat TV3 al cim i a Marta Torné de rebot, ja que la presentadora inicialment prevista era Anna Simón, que no ha pogut fer-lo per l'embaràs i el part de la seva filla Aina. Torné olé.

Marta Torné final Eufòria TV3
Marta Torné a la final d'Eufòria TV3

A banda ha col·laborat a Zapeando de La Sexta i ha celebrat 20 anys del seu primer gran èxit, Vitamina N a City TV. Un gran any. Com cada estiu, la Torné va a les Balears de vacances. A vegades amb el seu marit Roger Gual, a vegades amb tota la troupe d'amics madrilenys de la seva etapa al programa Cámbiame de Telecinco, com l'instagramer Pelayo Díaz. Gaudeixen d'Eivissa a l'agost amb fotos molt fresques com aquestes:

Marta Torné y Pelayo Díaz en el mar, GTRES
Marta Torné i Pelayo Díaz al mar, GTRES
Marta Torné se baña en el mar GTRES
Marta Torné amb Roger Gual GTRES

Entre bany i bany Marta Torné prepara amanides i talla hortalisses a la vila que lloguen. I aquest cap de setmana d'agost ha tingut un accident domèstic amb un ganivet. Ensenya al seu freqüentadíssim Instagram de mig milió de followers. Escriu "Cuando te llevas un trozo de dedo con el cuchillo", una emoticona de plor i una banda sonora de la cançó de Beck Loser que diu "Soy un perdedor". Sí, és de loooooser automutilar-se així el dit índex, embenat des de la primera falange, com si s'hagués segat tota la resta. Fa mal només mirar-la:

Marta Torné a Instagram
Marta Torné a Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

Entre la mà destrossada i el postureo eivissenc hi ha només uns dies. Mateix estiu, mateix Instagram, mateixa Torné, capaç de mostrar el glamour i la mala sort alhora. Per això té tants seguidors i per això a tantes reunions de directius televisius quan pensen en una llista de noms de presentadores amb gràcia, ella sempre hi surt. Torna Torné.

D'entre totes les fotos que ha penjat amb conya, la millor va ser aquesta: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

marta torne gos

Detall de la foto

No cal ser cap expert per saber que penja a la foto amb tota la intenció. Una habitació desordenada d'una dona casada sense fills. La vista es gira de la samarreta de Metallica a la mascota de l'actriu catalana que a terra rosega el que sembla una joguina sexual. Alguns troben que semblen unes calces, però el seu instagram dictava sentència: és un consolador.

  • aylu._.figueroa El perro jugando con el consolador le da el toque jajajaja
  • dbb73 Ostras es verdad cuidado Marta !! Como se lo trague a ver qué explicas en el veterinario!! 😘
  • sobraltobias Jajaj el perro le gusta el canelon de goma
  • _v4l3ntin0_ No es por ser inapropiado pero tu perro esta mordiendo tu consolador? O es un efecto visual
  • danioptima Jaja hacer un zoom al perro...está jugando con un consolador 😂😂...¿de donde ha salido eso?? Uuy que picarona

vibrador torne

Ella ho negava amb una foto. Grandiosa Marta.