A Marta López sembla que no l'afectat que T5 la fulminés per irresponsable amb la Covid-19. L'excol·laboradora va ser acomiadada de manera dràstica de tots els programes on participava per "conducta irresponsable" amb les mesures del coronavirus, després de la publicació d'un vídeo de festa a Marbella en el que ballava sense mascareta ni distància social.

Però encara continua sent mediàtica la carpeta que ha creat amb el guapot, Efrén Reyero. De fet, l'extronista de 'MyHyV' està sent un gran suport per la seva nova il·lusió en aquests moments tan complicats. Per això, Reyero no para d'enviar missatges d'amor a Marta; així ho hem pogut veure a la seva última foto:

Efren ReyeroPublicació d'Efrén Reyero | @efrenreyero

La fotografia reflecteix l'amor entre ells dos i també és molt sensual, amb escotàs inclòs. La parella apareix abraçada, molt somrients davant d'un cartell lluminós on es pot llegir 'El amor comienza aquí'

Tot i que fa una setmana que no sabíem res de López, ha reaparegut per contestar al seu estimat: 'Sabes que te quiero', comentava amb una emoticona d'una cara d'enamorada.

Efren Reyero

Comentari de Marta López a la publicació d'Efrén Reyero | @efrenreyero

Tot un missatge d'amor que posa una mica de llum al negre any que està vivint López. El que sí que podem dir que ha passat a un segon pal és l'escàndol 'MerlosPlace' que tants mal de caps va provocar a l'excol·laboradora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sálvame (@salvameoficial) on

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat