Marta Bosch fa dies que fa vacances del Telenotícies migdia de TV3 i fa 6 dies que camina. Mentre altres companys trien Catalunya o l'estranger per fer vacances ella fa ruta pel nord d'Espanya. Fa el Camí de Santiago.

EN Blau ha mostrat Laura Rosel a Portugal, Pilar Rahola a Cadaqués i a la Catalunya Nord, Helena García Melero al Cap de Creus, Espartac Peran a Mataró, Toni Cruanyes a Canet i Xavi Coral a Menorca.

De les cares conegudes que ja no surten a TV3 quedava la de la presentadora d'Esports amb més audiència del migdia a totes les cadenes. Només havia ensenyat una pedra en forma de cor:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Bosch (@martabosch1)

Marta Bosch: "A vegades et trobes pedres al camí". Era a Larrasoaña, a Navarra. Li quedaven 800 km a peu fins a Santiago de Compostel·la.

Era l'inici del seu periple i per començar una foto inoblidable, les pedres li parlen, i li diuen que l'estimen. Au, a patejar. Cada dia anava penjant a Instastories un paisatge diferent, boscós, humit, verd, nòrdic, maco:

marta bosch paisatge ig

Instagram Marta Bosch

Fins al sisè dia que ha decidit regalar la seva cara després de 136 kilòmetres caminant i escriu "Ara sí, ja paro". Alguns pensen que para de penjar fotos, però els més realistes saben que para de caminar. Sis dies seguits són molts i la majoria fa el Camí a terminis, no tot seguit. 

Després de gairebé una setmana a peu aquesta és la cara que li queda, a una presentadora d'Esports, mare de dues filles i en forma. És entre felicitat, orgull i cansament:

marta bosch instargam

Marta Bosch a Instastories

A Instagram tots li desitgen "Buen camino" com una bona peregrina va amb calçat esportiu, poca roba i fins i tot despentinada i suada, està fotogènica. 

Una presentadora d'Esports que fa esport, predica amb l'exemple. Ja va gaudir d'uns dies a Eivissa amb amigues com Laia Ferrer fent cerveses al xiringuito. Ara tocava la part esforçada de les vacances.

laia ferrer marta bosch

Laia Ferrer i Marta Bosch a Eivissa, Instagram

Al juny Eivissa, al juliol Camino. Ben triat. A les Balears hi anava d'amigues, aquí no explica si hi va en parella. Les nenes les deu deixar a casa. Com a Eivissa.

Laia Ferrer no l'ha acompanyat. La de la Fórmula 1, però també en altres programes de TV3, com el TVist o més recentment el Tot es mou també té dues criatures i no estan per caminar tant.

Bosch, la cara dels esports del TN Migdia canvia Santa Eulalia del Río, a la part oriental de l'illa per Navarra i el País Basc. No són les típiques vacances de platja ("vacancesModeON", "Paradís", "Però quins peazo pibons!") sinó les de la introspecció, la superació, l'observació i l'admiració. Grandiosa Bosch.