"-'¿Qué es lo que más has echado de menos de ella, Pablo?'... -'Su culo'. 'Pues te iba a preguntar qué es lo primero que vas a hacer si ella saliese esta noche...'. -'¿Quieres que te lo diga? ¡Follar! ¡Follaar!'". És la conversa més sincera que hi ha hagut mai a Operación triunfo. Va passar en la darrera edició, quan el presentador Roberto Leal entrevistava el nòvio d'una de les concursants, María Villar. L'aspirant era una de les dues nominades i com passava sempre, després de l'actuació per mirar de seguir en el concurs, entraven a plató les mares, pares o parelles dels aspirants. I Leal ja va veure que aquella conversa seria molt diferent de les habituals: "Lo primero: ¿Cómo estás viendo a María en el concurso?", li va preguntar només veure el tal Pablo. Resposta: "Pues que flipas... Está haciendo un concurso mantecón... Es que está buenísima, y mucho más por la tele".

maria i novio2

TVE

Aquesta mena de 'Neng de Castefa', de nom Pablo Amores, i la jove cantant ara han demostrat que tot el que ell pregonava a TVE continua més viu que mai. La flama de la passió que es professen ha tingut ara una representació en forma de fotografia penjada a l'instagram de la noia. Una foto on se'ls veu a tots dos al llit i que ella acompanya amb un explícit text ("El posado del verano") just abans o després de. La xarxa ha aplaudit massivament la imatge. En menys de 24 hores, més de 120.000 likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

el posado de verano

A post shared by maria escarmiento (@maria.ot2018) on

El primer single de María després de sortir de l'acadèmia d'OT duia per nom Amor amargo. Està clar que no parla del que té amb la seva parella, més en plena forma que mai.