Ja fa temps que María Teresa Campos està allunyada dels focus i dels platós. De tant en tant es deixa caure en algun programa com a convidada després d'haver estat durant molts anys la reina dels matins. I de tant en tant, també, buida el pap quan se sent còmoda i en confiança amb el seu interlocutor, com acaba de passar en una entrevista en exclusiva per Kiko Hernández a la revista Diez minutos.

portada diez minutos
Portada 'Diez minutos'

Junts han repassat la seva vida i carrera, des dels començaments fins els darrers temps, i, tractant-se d'una revista del cor, evidentment hi ha hagut molts moments de la conversa on han tocat qüestions sentimentals: "Hay una parte de mi vida, que no es la de Madrid, de la que nunca voy a hablar por mis hijas. De mi marido y de cuando se quitó la vida. Cuando vine a Madrid fue como empezar a vivir ¡me puse las botas! Me puse al corriente en cuanto a relaciones". Evidentment, la frase que crida més l'atenció de l'entrevista és la que el mateix mitjà destaca en portada, "Últimamente, Rocío Carrasco y yo estamos menos unidas pero antes los fines de semana estaban en casa", reconeix, tot i que assegura que "la quiero muchísimo". 

campos y rocio
María Teresa Campos i Rocío Carrasco / GTRES

Però el que ha cridat més l'atenció no és quan ha parlat de Rocío Carrasco, sinó quan ha parlat de l'exmarit de la seva cèlebre mare Rocío Jurado, Ortega Cano. Del torero, arran de tot el tema amb la seva dona actual, diu: "Ortega Cano está mayor y ahora a lo mejor le viene bien Ana María Aldón. Si se entienden, con su pan se lo coman". Però el que ha deixat amb els ulls com a taronges és una situació que es va viure quan ell estava casat amb la famosa cantant de Como una ola. Potser aquell dia, Ortega Cano no anava como una ola, sinó como una cuba. Explica la Campos que ell se li va insinuar en la comunió dels seus fills Gloria Camila i José Fernando. El torero i la presentadora estaven ballant durant la festa posterior i ell li va dir: "¿Tú sabes una cosa? Que me estás poniendo, y a mí no me ponen más que las mujeres que son muy mujeres". La Campos va al·lucinar, com tots en llegir-ho.

DL u305702 029
María Teresa Campos, entre Ortega Cano i Bigote Arrocet / GTRES

María Teresa Campos reconeix que segueix trobant a faltar la televisió i parla amb Kiko de les últimes polèmiques que afecten la seva família, com veu les seves filles Terelu i Carmen a 'Sálvame' i què li sembla la feina a la televisió de la seva néta, Alejandra Rubio. Més enllà d'aquestes qüestions i de situacions eròtico-festives, també hi ha espai per a sucoses confessions parlant de l'ex de la seva filla Terelu, Pipi Estrada ("Pipi me costo dinero. Pagué 2,5 millones de pesetas (15.000 euros) por retirar unas fotos porque salía de una casa de putas e iba con una agarrada, como que se había echado una amiga allí") o també que "Me fumé un porro con Sabina cuando le entrevisté en la radio"... El que potser també anava fumat seria Ortega Cano en pensar que hi podria haver alguna cosa entre ell i la Campos.