Divendres passat va morir la primera presentadora de TVE, Laura Valenzuela, als 92 anys d'edat. Va compartir amb María Teresa Campos molts matins i algunes tardes els caps de setmana amb 'Dia a dia' o 'Quin temps tan feliç'. Ambdós tenien molt bona relació. Tanmateix, la veterana comunicadora no ha aparegut pel tanatori Parc San Isidro i és que no és coneixedora de la mort de la seva amiga perquè "no està en condicions" de rebre una notícia com aquesta, tal com han explicat a la premsa les seves pròpies filles per justificar la seva absència. Aquesta resposta només encén encara més l'alarma per la salut de la malaguenya que està molt delicada als seus 82 anys.

Al seu lloc, tant Terelu Campos com Carmen Borrego han acudit al tanatori per acompanyar a Lara Dibildos i la seva família després de la mort de la seva mare. La presentadora de 'Sálvame' va ser una de les primeres en arribar. Ambdues han excusat la seva mare. "Estem totes una mica amb les nostres mares més grans i ens fa estar sensibles totes. No, creiem que en aquests moments no és convenient. Ella no pot fer res, el primer que diria és "porteu-me" però no crec que estigui en condicions d'estar ara mateix aquí. Ja li agradaria a ella fer-li un gran petó a Lara", repetia Borrego. De moment, han decidit no donar-li la trista notícia.

María Teresa Campos fotos
María Teresa Campos fotos

Terelu Campos i Carmen Borrego protegeixen la imatge de María Teresa Campos

María Teresa Campos passa un mal moment anímic. Els metges li van detectar anèmia en les últimes proves mèdiques. No menja i no beu a causa de la profunda tristesa en la qual es troba. La seva felicitat va desaparèixer quan va veure que les cadenes de televisió ja no confiaven en ella i no li donaven cap programa. Ella volia continuar treballant malgrat la seva avançada edat.

María Teresa Campos al cotxe
María Teresa Campos al cotxe

Terelu Campos també va parlar de la situació delicada de la seva mare. "Enteneu que la situació de la meva mare no és per tractar-la públicament. Crec que mereix el respecte i la intimitat que ha de tenir amb l'edat que té i en les condicions que hi és", assenyalava.

Ara per ara les filles de la presentadora intenten tant sí com no que es capti alguna fotografia de María Teresa Campos. L'última vegada que això va succeir es va poder veure la presentadora totalment demacrada, molt envellida. Visiblement més prima. Se li marcaven els ossos i se li pronunciaven les arrugues. A més, caminava molt a poc a poc, sempre agafada del braç del seu xofer o el marit de Carmen Borrego.

María Teresa Campos ja no surt de casa si no és imprescindible. El seu xofer és qui de la forma més discreta possible algun dia la porta amb cotxe pel centre de Madrid, encara que ara ja ni això. Terelu Campos i Carmen Borrego estan molt preocupades per la salut de la seva mare, i més ara que veuen com les mares de les seves amigues arriben al final dels seus dies.