Els col·laboradors de Sálvame estan farts. Són molts anys aguantant que el programa provoqui discussions entre ells per treure'n suc i que, a més a més, els deixin en ridícul molt sovint. Cobren una autèntica milionada, però val tot per oferir vídeos humiliants que diverteixin els teleespectadors?

María Patiño creu que no i aquest dimecres ha volgut dir prou. Fa ja molts anys que hi col·labora, el que sembla que hauria cremat la periodista gallega. Estaven fent un repàs a les novetats de Gran Hermano quan, de sobte i sense tenir cap justificació, el càmera va començar a fer uns plans molt dolents d'ella per mostrar com feia ganyotes.

maria patiño ganyota  salvame

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

El realitzador estaria demanant-li que l'enfadés apropant-se exageradament amb la càmera per caçar unes imatges en les quals sortís lletja. Aquesta actitud infantil no va agradar a Patiño, que va evidenciar el seu malestar. Però amb això no van estar contents. Al cap d'una estona van tornar a fer el mateix, encara que van empitjorar-ho encara més perquè van deixar a la pantalla la pitjor ganyota de la col·laboradora i van començar a jugar amb la doble pantalla.

maria patiño ganyota 2 salvame

maria patiño ganyota 3 salvame

Telecinco

Ella va esclatar, sense voler callar més: "Això és al·lucinant. Qui és a dalt avui? És al·lucinant. Així em tenen sempre que vinc. Hi ha algú que em vol destruir... Home, per favor. És que mira quina cara! És que no hi ha manera". "Tinc divendres, dissabte i diumenge Socialité i això no m'ho fan allà", lamentava. 

Arribarà un moment en el qual els col·laboradors decidiran no aguantar més aquestes humiliacions?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat