María Patiño està sent l'empleada de la productora de Rocío més bel·ligerant amb el relat oficial. Tots combreguen amb Rocío Carrasco i destrossen Rocío Flores quan obre la boca. Feminisme de part. Patiño als 50 anys ho ha viscut tot: les infidelitats d'Antonio David a Chipiona o les querelles de Fidel Albiac contra la col·laboradora. I no combrega amb rodes de molí. Va ser la primera d'alçar la veu quan La Fábrica de la Tele va promocionar els 13 capítols amb un "Toda la prensa ha mentido 25 años". Com? Ella no. Al programa Socialité ha explotat a plorar de tanta pressió:

maria patiño lora 1 Telecinco

patiño llora 2 T5

María Patiño plorant a Telecinco

Ha plorat a mocs després de veure un nou avenç inèdit del programa de dimecres que ve, quan Rocío Carrasco explica com se sent sense pare ni mare, orfe del tot. Aquest és el vídeo inèdit:

Rocío: "Yo cuando oigo que me quedé huérfana muy joven recuerdo que hay niños que desgraciadamente se quedan muchísimo más jóvenes que yo sin sus padres. Eso te va a doler toda la vida. Hablo de ellos en presente como si estuvieran. Soy una afortunada porque he disfrutado muchísimo de mis padres. He sido una niña inmensamente feliz, estando ellos juntos y separados. El espectáculo de la vida es abrir los ojos y estar vivo. Vivir lleva eso, que se te van seres queridos". Y en eso estamos". Patiño plora: "Ay, me he emocionao".

rocio llora t5

Rocío plora a Telecinco

El reporter Jorge li diu "¿Por qué lloras María? Una madre es una madre, ¿verdad?. I la Patiño suspira: "¿Podemos avanzar? Se me remueven cosas, cada uno esta historia la vemos desde la perspectiva de las experiencias de cada uno. Esta secuencia me ha emocionado. La vida es pura emoción. Quien no se emociona es que no siente". Patiño també és òrfena de pare i mare: el seu pare Antonio Patiño va morir el 2017 als 70 anys, i la seva mare, Paz Castro molt abans, el 2014, quan només tenia 66 anys. 

patiño llora 3 T5

Patiño plora, socialité

La presentadora gallega porta dies fent tuits a contracorrent i ha petat, recordant que els seus pares han mort. Treu el kleenex, s'asseca les llàgrimes, li tremola la veu i la barbeta, panteixa i segueix. Ella té un fill amb el que sí es parla. Patiño, emocional i emocionada. Passional. Necessària.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat