'Sálvame Deluxe' descansarà aquest cap de setmana, també ho farà 'Socialité', aquest 25 de desembre els mitjans de comunicació tenen festa. No obstant això, María Patiño va emetre un programa especial el passat 24 de desembre. En un moment donat va voler felicitar les festes als seus espectadors. Ho va fer imitant Felip VI en els seus discursos nadalencs.

En aquest cas, María Patiño feia un recordatori dels moments més importants del món de la crònica social aquest últim any que no ha deixat de sorprendre'ns. La presentadora ha començat el discurs enviant "un missatge d'afecte" i els seus "millors desitjos per al proper any". A més de dedicar als espectadors "unes sentides paraules per desitjar pau, amor i salut".

Com era d'esperar, les grans protagonistes han estat les Campos, els Pantoja i els Flores. Són els clans que més audiència han donat a Telecinco aquest últim any. L'enfrontament de Kiko Rivera amb Isabel Pantoja per l'herència de Paquirri, el documental de Rocío Carrasco on va arremetre durament contra Antonio David Flores o les exclusives de María Teresa Campos i les seves filles.

María Patiño llança una indirecta a Antonio David Flores

La Reina María Patiño es detenia a Rocío Carrasco per enviar un missatge a Antonio David Flores, qui un dia va ser el seu company, però que ara detesta. "El règim totalitari d'Antonio David ha mort. La incursió del partit Carrasquista ens ha motivat per lluitar per una nova democràcia en la qual la veritat tingui el lloc que mereix", deia la presentadora.

"El 2021 ens ha obligat a reescriure les bases de la nostra premsa, però hi ha una cosa que no ha canviat; jo mateixa, que pretenc continuar ocupant aquest tron per servir als 'socialiteros' amb el meu total lliurament i compromís," afirmava María Patiño. "La salut del meu regnat és inqüestionable".

I així María Patiño s'acomiadava dels espectadors.