Moltes són les persones que confien en els poders de la cirurgia estètica per veure's millor que mai i transformar a poc a poc el seu cos. María Patiño, presentadora i col·laboradora de Telecinco, és una gran amant de la cirurgia estètica i molt sovint visita la seva clínica de confiança de Madrid per fer-se tota mena de retocs. Si fa uns dies deia a Sálvame Lemon Tea que tenia hora per punxar-se la cara, durant la tarda de dimecres 23 de febrer va sorprendre tots ensenyant els morats que llueix en el cos arran de la seva última intervenció.

Una intervenció que María Patiño s'ha fet a la part del cul, de cara a l'estiu, per lluir perfecta i formidable quan arribi el moment de posar-se el biquini per anar a la platja. I és que la de Mediaset, als seus 50 anys, està molt preocupada pel físic i sempre vol oferir la millor versió d'ella. Tant és així que tem envellir i lluita contra el pas de l'edat per romandre sempre jove.

maria patiño t5

María Patiño / TELECINCO

Molt sorpresos. Així es van quedar tant el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, com el públic present i els espectadors des de casa. I és que sense dubtar-ho un segon María Patiño, després de la petició de Jorge Javier Vázquez, va descordar-se els pantalons en directe i va mostrar a càmera la part superior del seu cul per ensenyar a tots els morats que té arran de la seva última operació. "S'ha fet el cul avui", deia el presentador català, per a sorpresa dels seus companys. Lydia Lozano deia: "De veritat? Però si és que vas de la tele a la sala d'operacions. És al·lucinant". Carmen Alcayde, per la seva part, felicitava María Patiño per la seva força i valentia per anar a treballar just després de passar per la sala d'operacions.

"Tinc el cul una mica morat", confessava María Patiño. Jorge Javier, de seguida, li demanava si podia ensenyar a tots l'estat actual del seu cul. María va assentir. La col·laboradora es va aixecar de la cadira, es va pujar la samarreta morada que lluïa, es van descordar els pantalons texans i se'ls va baixar lleument per ensenyar els grans blaus que li han sortit arran de l'operació. Fotos del moment:

maria patino morats cul 2

María Patiño / TELECINCO

maria patino morats cul 1

María Patiño / TELECINCO

maria patino morat cul 3

María Patiño / TELECINCO

Una operació de la qual María, malgrat totes les preguntes que li van fer els seus companys, va optar per no revelar massa sobre el tema. Simplement va deixar caure que s'havia fet alguna cosa per pujar el cul, i per tant guanyar una mica més de volum, però sense entrar en massa detall. Una enèsima operació estètica amb què María Patiño augmenta la llarga llista de retocs que s'ha fet al llarg dels anys. I és que la periodista gallega, especialitzada en temes del cor, s'ha retocat els pits, nas, dents, llavis, pòmuls, mans, abdomen, coll i ara cul. També s'ha sotmès a una liposucció per perdre greix i no pujar de pes.

Una infinitat de retocs que en algunes ocasions li surt gratis, ja que els promociona a les xarxes socials a canvi de diners. En moltes altres ocasions ha de pagar una gran quantitat de diners. Tant és així que el programa Viva la vida va revelar que fins a dia d'avui María Patiño s'hauria gastat més de 26.000 euros en operacions estètiques. Què serà el següent que es faci?