Els madrilenys ja han votat. Les passades eleccions de dimarts a la Comunitat de Madrid van deixar una clara guanyadora, Isabel Díaz Ayuso, que podrà fer i desfer a su antojo, i que ja sap que comptarà (no se podía saber) amb el suport incondicional de Vox: "Contará con el voto a favor de Vox para su investidura, como no puede ser de otra manera", ja ha avisat Santiago Abascal. El líder de la formació ultra espera una proposta per part de la presidenta reelegida i assegura que "Estamos dispuestos a escuchar a la señora Díaz Ayuso". L'escoltaran i li diran que sí a tot, temps al temps.

abascal ayuso

Santiago Abascal i Isabel Díaz Ayuso / Efe

Per molt que s'entestin alguns en diferenciar-los, no hi ha dubte que la dreta més rància i reaccionària de les espanyes, "la pitjor Espanya, el pitjor Madrid i la pitjor dreta", com els va batejar encertadament Pilar Rahola, ha triomfat a la capital. Que es preparin els madrilenys per uns temps on el feixisme quedarà encara més dissimulat del que intenten ara, fent passar bou per bèstia grossa, és a dir, fent passar Vox per un partit que respecta les llibertats democràtiques. Ayuso i Abascal, Abascal i Ayuso, es presentaran a partir d'ara, i encara més, com dos amants enamoradíssims que aniran passejant del bracet per la Castellana. Només falta que els seus palmeros els hi vagin dient "que se besen, que se besen" al seu pas. Cosa que ja han fet en l'imaginari de l'artista urbà milanès establert a Barcelona Salvatore Benintende, més conegut com a TV Boy, que abans ja va fer meravelles com aquestes:

beso tvboy casado sanchez

Petó Casado-Sánchez / TV Boy

beso tvboy messi cristiano

Petó Messi-Cristiano / TV Boy

TV Boy ha pintat un nou mural i ha retratat un nou petó apassionat al carrer del Bisbe de Barcelona –al costat de la plaça de Sant Jaume–, protagonitzat pels dos polítics dretanosos i beneïts per un Pablo Iglesias mestre de cerimònies dins un cor, al darrera. Una obra que ha fet que una presentadora de TV3 ho aplaudeixi.

maria fernandez vidal foto

Maria Fernández Vidal / @mariafdezvidal

Maria Fernández Vidal, la presentadora dels esports al TN Vespre, s'ha fet ressò al seu Instagram d'aquesta imatge i hi ha afegit de collita pròpia un gif d'una noia aplaudint sense parar l'òscul apassionat.

maria fernandez vidal peto ayuso abascal

La Maria aplaudeix una imatge que aquesta vegada, més que mai, fa tota la pinta d'assemblar-se a la realitat més que no pas a la imaginació del seu creador.