El que ha passat a TVE amb el programa La Mañana no té gaire explicació. Celebrem que li hagin donat la confiança de presentar-lo, a partir de la pròxima temporada, a l'excel·lent Mònica López, cap de meteorologia de la cadena pública i algú molt estimat pel públic català de quan sortia amb Josep Cuní a TV3.

monica lopez3

@monica.lopez.moyano

maria casado

@mariacasado78

Però aquest moviment ha comportat que una altra magnífica comunicadora catalana, María Casado, fins ara la presentadora del programa, hagi quedat descol·locada i sense entendre molt bé els motius d'aquest canvi de cromos. Temps de canvi a TVE. Fan fora Màxim Huerta (perdó, Máximo Huerta), Roberto Leal fitxa per Antena 3 i a Casado la treuen del matinal per "centrarse en otros cometidos laborales dentro del grupo". Però el mal ja està fet. Explica Jaleos que la decisió "ha destrozado a Casado. Ha sido completamente inesperado y la tiene muy triste de ánimo. Ha pasado un fin de semana difícil. Ni ella ni nadie de su entorno se podía imaginar esta noticia". El mitjà explica que "Casado no ha tenido más remedio que acatar".

maria casado3

@mariacasado78

La veritat és que Maria Casado va saber fer seu La Mañana, intentant que fos competitiu a nivell d'audiències, però segons un amic de la periodista, "se lo han pagado de este modo". Ningú a l'entorn de la periodista "se esperaba esta decisión. Ella es una curranta nata, una mujer muy perfeccionista y que en los peores momentos siempre saca una sonrisa". Segons Jaleos, "desde hace varios meses se respira tensión en TVE en cuanto a cambios". Veurem si el de Casado no és el darrer moviment.