Només cal veure la cara de la família concursant d'aquesta setmana a Persona infiltrada en veure-la aparèixer per la porta per adonar-nos que estem davant d'una de les icones de la televisió. La família Forcadell Bordoy de Sitges va posar la cara que segur que van posar a casa seva molts espectadors en veure Mari Pau Huguet novament a la pantalla.

mari pau huguet persona infiltrada porta

familia persona infiltrada

familia persona infiltrada filla

familia persona infiltrada fill

'Persona infiltrada' (TV3)

Que piquin al timbre, sortir a obrir i veure que a la porta hi ha la presentadora més famosa de la història de TV3 no deu ser fàcil de digerir. Immediatament després de veure la lleidatana palplantada a casa seva, les reaccions de la família concursant d'aquest dijous van ser les que es feia tota Catalunya: "Ostres!!", "Mira-la!!", "On s'havia ficat aquesta senyora?", "Quant de temps!!", "L'he vista igual", "¿Qué hace esta aquí?", "Em sona la teva cara", "Era posar TV3 i veure-la a ella, pantalla i sortir la Mari Pau", "és una cara molt nostra", "A les tardes, ballant amb la Huguet...", "És història de la tele a casa".

familia persona infiltrada mari pau

familia persona infiltrada mari pau 2

Mari Pau Huguet a 'Persona infiltrada' (TV3)

Les preguntes que es va fer aquesta família tenen resposta. Especialment, la d'On s'havia ficat aquesta senyora?. I és que Mari Pau Huguet ha estat desapareguda massa temps de la pantalla des que el 2011 va deixar de presentar el programa TVist als migdies de TV3, un programa que parlava de l'actualitat i dels records de la cadena, ideal per ser presentat per algú com ella, que ha format part important de la història de TV3. Però sota la direcció de Mònica Terribas, la tele va decidir aparcar-la després de més de 20 anys de sortir a la tele de manera ininterrompuda, i confiar-li d'altres reptes professionals, allunyats del que més sap fer, presentar:

mari pau huguet tvist

Mari Pau Huguet al 'TVist' (TV3)

Des del 1986 a Televisió de Catalunya, Huguet havia presentat abans nombrosos i inoblidables programes: les campanades de Cap d'Any, De Vacances, Mag Magazine, Com a casa, Bon dia Catalunya, L'hora de Mari Pau Huguet, En directe Mari Pau, Bojos pel ball, Crònica d'avui, Connexions, Dies de tele, Zona de ball o En directe.

mari pau huguet abans

Mari Pau Huguet a 'Com a casa' (TV3)

mari pau huguet lhora de mari pau

Mari Pau Huguet a 'L'hora de Mari Pau Huguet' (TV3)

Una vida als platós. I ara, al Servei d'Atenció a l'Audiència de TV3, rebent les queixes i suggerències dels espectadors a la manera com és ella, amable i bona persona fins a dir prou. Des que ja no presenta programes, alguna aparició esporàdica a Joc de cartes o a l'Està passant, demostrant el seu talent a l'hora de parlar molts idiomes diferents, com el xinès. O la seva participació estelar a Persona infiltrada.

mari pau emocionada concurs

Mari Pau Huguet a 'Persona infiltrada' (TV3)

Per cert, spoiler pels qui vulguin veure el programa a la carta, la Mari Pau va encertar qui era l'infiltrat en un nou programa que va liderar la nit televisiva. La gent té ganes de Mari Pau, sempre enyorada i estimada.