Albert Rivera ja té el company de ticket. Com a les eleccions nord-americanes, és important l'1 però també el 2. A Espanya qui acompanya de número 2 el candidat a president del govern a la llista per Madrid té especial rellevància. Rivera s'ha espolsat de sobre Inés Arrimadas que lluitarà per ser diputada per Barcelona. El líder taronja ha fitxat de mà dreta un altre nom: Marcos del Quinto. El seu perfil és d'un home tan hostil com Rivera. En Blau ja el va retratar quan va insultar un català poc sospitós d'indepe, Ferran Monegal, en una entrevista que li va fer el crític de TV a Rivera a La Sexta. Així ho va valorar Marcos del Quinto:

rivera monegal la 6

La Sexta

La mà dreta d'Albert Rivera va escriure: "El imbécil de Monegal (sí, imbécil)". L'insulta en dues ocasions (sí, dues) per haver polemitzat amb Rivera a una TV estatal. Com si això fos un pecat. Aquest és el sentit de democràcia que té el senyor Quinto, que malgrat el seu cognom i tarannà no ve del món de la cervesa sinó de la Coca-Cola. Va ser vice-president a Espanya de la cèlebre beguda amb gas. L'Ibex35 al rescat de Ciutadans, ara des de dins i a cara descoberta. A banda d'insults públics a col·laboradors televisius, quina relació té Quinto amb el món del famoseig? Va sortir durant anys amb una parella televisiva. L'exdirectora de la revista de dones nues Interviu i presentadora de TV Teresa Viejo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teresa Viejo (@teresaviejooficial) on

del quinto teresa viejo GTRES

GTRES

Marcos del Quinto no ha triat només aquesta parella famosa. També va sortir amb la germana de la model Inés Sastre, Candela Sastre. El twitter de Quinto és un seguit d'atacs a l'independentisme, l'esquerra o Pedro Sánchez. El més surrealista és que el tuit fixat del futur diputat parli de "moderación y respeto" quan va dir imbècil al pobre Monegal per collar Rivera a TV.

marcos de quinto EFE

EFE

Rivera creu que governarà i es busca un hipotètic vice-president tipus Álvarez Cascos. No ha entès que si Ciutadans governa qui serà vice-president serà el mateix Albert Rivera, del president Casado, o si la cosa segueix així, del president Abascal